Osijek
KVAROVI NA KOPIKI

Presušile slavine za pitku vodu
Objavljeno 24. srpnja, 2017.

Sezona je kupanja u punom zamahu, temperature zraka dostižu ljetne vrhunce, a kad su u pitanju kupališta u Slavoniji i Baranji, najpopularnije je svakako RC Copacabana. I tako već desetljećima. Međutim, brojni građani komentiraju kako je Kopika ovog ljeta nedovoljno pripremljena za kupališnu sezonu.

- S obzirom na broj nedostataka ove godine i na neodržavanje travnatih terena, tendi i slično, cijena je ulaznice previsoka. Hladovine je vrlo malo, svježa je voda dostupna samo na tuševima, zbog čega je besplatno kupanje na Dravi puno bolja opcija - smatra naša čitateljica M.K.

I doista, prilikom našeg posjeta Kopiki prvo što smo uočili bio je kvar na slavinama, što kupače prisiljava da, osim novca koji su izdvojili za ulaznicu na bazene, dio izdvoje i za piće iz obližnjih barova. Ili, u najgorem slučaju, posegnu za vodom s tuševa.

- Vezano uz vaš upit o kvaru na slavinama za pitku vodu na obali Drave, odgovaramo da Športski objekti d.o.o. ne upravljaju obalom Drave, nego smo upravitelji Rekreacijskog centra Copacabana u ograđenom dijelu bazenskog kompleksa. Zbog javnih potreba građana, njihova kvalitetnijeg odmora i zabave, a s obzirom na to da i nije riječ o velikom iznosu saniranja kvara, Športski će objekti ipak pokušati kvar sanirati u što kraćem roku - komentiraju iz Odnosa s javnošću Športskih objekata.

Kad je riječ o cijenama ulaznica, voditelj RC Copacabana Miroslav Orešković ističe kako su one daleko najpovoljnije među bazenima u Hrvatskoj, a i šire. Podsjetimo, pojedinačna cijena karte za odraslu osobu iznosi osam kuna, za djecu od osam do 16 godina pet kuna, a za djecu do sedam godina ulazak je besplatan. A. Andrejek

Možda ste propustili...

JEDNI U BIH, DRUGI U ZAGREBU, TREĆI RASUTI PO SVIJETU...

Livnjaci se družili u Parku prinčeva

IZ TRPIMIROVE U HADRIJANOVU

Desno samo kroz križanje

KOD SPOMEN-OBILJEŽJA U PERIVOJU KRALJA TOMISLAVA

79. obljetnica oslobođenja Osijeka od fašista

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana