Sport
DINAMOVCI ČEKAJU CIBALIJU

Vinkovčani izgledaju solidno, ali bodovi ostaju u Zagrebu
Objavljeno 21. srpnja, 2017.

Trener Dinama Mario Cvitanović polako hvata konce u modroj momčadi i pred susret s Vinkovčanima nimalo ne sumnja da će sva tri boda ostati na Maksimiru. Uostalom, a tko sumnja...

- Danas je praktički tjedan dana od mog boravka na trenerskoj klupi prve momčadi. Ova utakmica protiv Cibalije samo je nadogradnja, potvrda i primjena svih stvari koje smo radili kroz ovaj tjedan. Mislim da sve ide u dobrom smjeru, pozitivni smo i optimistični, najavljuje Cvitanović, koji cijeni večerašnjeg suparnika, ali Cibaliji ne daje neke šanse.

- Analizirali smo Cibaliju, pogledali njihovu utakmicu protiv Intera i mislim da nas ne mogu iznenaditi. Ima tamo stvari koji su jako dobre, izgubili su od Intera, ali rezultat nije bio realan. Cibalija je bila čak kvalitetniji suparnik. Imaju prepoznatljivost u igri, što je pohvalno za njih, ekipno izgledaju vrlo solidno. Sigurno će im se osjetiti nedostatak Mišića, ali kakvi god oni bili, mi gledamo samo našu igru. I naravno vjerujemo u našu pobjedu - dodao je trener Dinama.

Cvitanović ima manjih problema u momčadi, Ćorić je osjetio zatezanje u zadnjoj loži, ali će navodno biti spreman za petak. I. Li.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike