Sport
ZGRABLIĆ UMJESTO ZARAĐENOG NOVCA DOBIO OVRHU

Razmišljali smo i da ne odemo na neku utakmicu
Objavljeno 21. srpnja, 2017.

Uz trenera Mladena Bartolovića pred novinare je uoči susreta s Dinamom izišao i Ivan Zgrablić. Kao i trener, bio je vrlo emotivan:

- Da si ne lažemo, situacija u svlačionici nije dobra. Skidam kapu svim suigračima, treneru i stručnom stožeru, teško je u ovakvoj situaciji raditi, trenirati i pripremati momčad za utakmicu. Trener govori jedno, nama misli lutaju, kolege nam odlaze. Imam osjećaj da smo prepušteni sami sebi, godinama sam ovdje i stalno jedno te isto nam ponavljaju, bit će bolje, samo da se ovo ili ono riješi. Ušli smo u Prvu ligu i nije bolje, ostali smo u elitnom razredu i nije bolje, zamole nas da ostanemo i mi naravno ostanemo, ali promjena nema. Pokušavali smo neodlaskom na Kupres trgnuti ljude u klubu, ali očito da nismo uspjeli. Razmišljali smo da ne odemo na neku utakmicu, ali smo odustali od tog plana jer bi to najviše naštetilo klubu. I protiv Dinama ćemo pokušati odigrati najbolje što možemo, jer smo sportaši i želimo uspjeh, a kako će završiti, vidjet ćemo - poručio je stoper Cibalije Ivan Zgrablić.

Igračima je prekipjelo, otvoreno pričaju o svim problemima u klubu, a problema je previše. Recimo, Zgrablić je postao jedan od Hrvata koji se bori s ovrhama, račun mu je ovršila porezna uprava zbog neplaćanja poreza. Iako je na svom računu očekivao zarađene plaće iz Cibalije, dobio je ovrhu. No, to je hrvatska nogometna stvarnost, posebice u Cibaliji. Čovjek ne prima plaću, poslodavac ga ne zarezuje, ali koga to u ovoj državi uopće briga. A. G.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike