Crna kronika
OZLJEDE NA ŽALOST NISU LAKŠE

Žena ozlijeđena u sudaru na južnoj obilaznici i dalje se bori za život
Objavljeno 21. srpnja, 2017.

OSIJEK - Iako prema službenim podacima iz policije, o očevidu nakon sudara na osječkoj južnoj obilaznici koji se dogodio u ponedjeljak nešto prije 19 sati, stoji da su svi lakše ozlijeđeni, žene i djeca i dalje su u bolnici. Kako doznajemo od unuke jedne od stradalih, baka je i dalje kritično.

- Svaki se dan bojimo za baku. U nesreći su joj probijena oba plućna krila i ima izljev krvi u mozak. U životnoj je opasnosti i leži u bolnici na Odjelu intenzivne njege - doznajemo od unuke stradale 69-godišnje putnice iz Forda. Kako doznajemo, i 36-godišnja vozačica, te dvoje djece u dobi od četiri i sedam godina, također su teško ozlijeđeni, no izvan su životne opasnosti.

Podsjetimo, policija je očevidom utvrdila da je u ponedjeljak nešto prije 19 sati 36-godišnja vozačica automobilom udarila u autoprikolicu natovarenu namještajem koju je u istom smjeru vukao automobil koji je vozio 38-godišnjak. Nakon udara došlo je do zanošenja i slijetanja auta 36-godišnjakinje s ceste..S.Lacić

PRVI PODACI

Kako smo nakon poziva unuke životno ugrožene 69-godišnjakinje ponovno kontaktirali osječku policiju u vezi s ovom prometnom nesrećom, rečeno nam je da u izviješću o tom sudaru i dalje stoji da su žene i djeca lakše ozlijeđeni. Međutim, kako kažu, u zapisniku o očevidu uneseni su prvi podaci koje je policija dobila nakon nesreće.

Možda ste propustili...

NEPRAVOMOĆNE PRESUDE U DVA SLUČAJA U SLAVONIJI

Zbog galame u zatvor, zbog prijetnji smrću uvjetna kazna

KAZNENO PRIJAVLJENA 39-GODIŠNJAKINJA

Poslala joj drogu paketom u bolnicu

SUDARI I SLIJETANJA S CESTE DILJEM SLAVONIJE

Zbog neopreza vozača u više nesreća ozlijeđeno 11 osoba

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POŽAR U KOZJAČKOJ ULICI U OSIJEKU

Uništene tri prostorije kuće, ozlijeđenih nema

2

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

3

CRNO TRŽIŠTE DUHANA - CVJETA

Muškarci uhvaćeni pri primopredaji duhana