TvObzor
FOX LIFE

Treća sezona serije “Mike i Molly”
Objavljeno 21. srpnja, 2017.

Oni su se upoznali u grupi za pomoć ljudima koji se muče s viškom kilograma i zaljubili se od prve. Dobrodušni policajac Mike Biggs i Molly Flynn, simpatična učiteljica koja se voli šaliti na račun svojih oblina, kao par brzo su osvojili publiku.

U trećoj sezoni, koju kanal FOX Life prikazuje od 19. srpnja, od ponedjeljka do četvrtka u 21.30 sati, mnogo toga promijenit će se u životu para iz Chicaga - nakon vjenčanja i medenog mjeseca Mike i Molly poželjet će imati dijete, a to će dovesti do novih peripetija.

Neće se promijeniti samo njihova želja da smršave, a život će im i dalje naizmjence uveseljavati i komplicirati Mikeov partner, pozornik Carl McMillan, mršav i brbljav pametnjaković koji živi s bakom, Mollyna seksi starija sestra Victorija i njihova majka Joyce, te otkvačeni konobar iz lokalne zalogajnice Senegalac Samuel.

Autori su za glavne likove ove serije izabrali sjajne glumce - posebno je zanimljiva Melissa McCarthy, koja glumi Molly. Glumica koja se i u privatnom životu stalno bori s kilogramima, ima svoju modnu liniju odjeće za punije, za ovu je ulogu 2011. godine dobila nagradu Emmy, kao najbolja glumica u humorističnoj seriji. Glavne uloge u seriji tumače Billy Gardell kao Mike Biggs, Melissa McCarthy kao Molly Flynn, Reno Wilson kao pozornik Carl McMillan, Katy Mixon kao Victoria Flynn i Nyambi Nyambi kao Samuel.

 
Možda ste propustili...

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

Najčitanije iz rubrike