Osijek
NA TRŽNICI NIJE ZATEKLA “SVOG” PRODAVAČA I ZABRINULA SE

Ako zakupac ne dođe do 8 sati,
klupu može koristiti netko drugi
Objavljeno 16. srpnja, 2017.

Onaj tko redovito, pa čak i samo povremeno, obilazi osječke tržnice, zacijelo će reći da ima "svog" omiljenog prodavača. Bilo da je riječ o ljubaznosti, kvalitetnoj ponudi ili čemu drugome, brojni prodavači ostavljaju dobar dojam na kupce, zbog čega im se oni neprestano vraćaju.

Isto je i kod Osječanke Cecilije U. (podaci poznati redakciji) koja je, pak, bila iznenađena vidjevši da prodavačica kod koje kupuje godinama jučer nije bila na gornjogradskoj tržnici, već je njezino mjesto zauzela druga sa sasvim drukčijom ponudom. Iznenađenje je bilo to veće što je kod “svoje” prodavačice, kaže, kupila voće samo dva dana prije.

- Ne vjerujem da su joj Tržnice otkazale najam. Moguće je i da je bolesna, no zašto je druga osoba na njezinu mjestu? - upitala se naša sugovornica.

Razloga za zabrinutost, bar kad je u pitanju rezervirano mjesto, čini se, nema. Direktor Tržnica Ante Šimić kaže da se rezervacije uplaćuju za godinu dana i u tom terminu oni prodavači koji su sklopili ugovor imaju osiguranu klupu. No, pravila se mijenjaju ako se na tržnici ne pojave do 8 sati.

- Ne dođu li zakupci na svoje mjesto do 8 sati, naši naplatnici mogu dati klupu na korištenje nekom drugom. Vjerujem da se to dogodilo i u opisanom slučaju - pojasnio je Šimić.M. Mihelić

Možda ste propustili...

“OPERA PERDUTA” U ARHEOLOŠKOM MUZEJU

Humanitarni koncert za udrugu “Moje dijete”

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana