Učionica
RAD STUDENTSKOG CENTRA U OSIJEKU TIJEKOM LJETA 2017.

Studentski servis radi uobičajeno, osiguran ljetni smještaj u novom studentskom domu uz plaćanje
Objavljeno 14. srpnja, 2017.

Već uobičajeno, kao i svake godine, od 16. srpnja do 1. rujna 2017., dakle tijekom ljetne akademske stanke, studentima Sveučilišta u Osijeku i ostalim potencijalnim korisnicima nije dostupna većina sadržaja Studentskog centra u Osijeku.

Naime, u navedenom razdoblju ne rade objekti prehrane, restorani, kantine i slastičarnica Studentskog centra. To je razumljivo, jer u navedenih mjesec i pol dana ljetnog odmora nema subvencionirane prehrane za studente. Premda su objekti prehrane i najveći dio zaposlenika na godišnjem odmoru, Studentski servis i novi studentski dom radit će tijekom cijelog ljeta. Radno vrijeme Studentskog servisa tijekom ljeta je uobičajeno, kao i tijekom cijele godine: od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati, a za predaju dokumentacije i za učlanjenje od 7 do 14 sati. Tijekom srpnja, kolovoza i, vjerojatno, rujna 2017., za studente koji ostaju u Osijeku organiziran je ljetni smještaj u novom studentskom domu (Ulica kralja Petra Svačića 1c – sveučilišni kampus). Cijena smještaja je 875 kuna za mjesec dana, odnosno 437,50 kuna za pola mjeseca. U dom se može useliti odmah po prijavi i nije uvjet da su zainteresirani studenti bili tamo smješteni tijekom akademske godine! Dodatne obavijesti mogu se dobiti pozivom na broj 031/251-121, ili osobno doći u novi studentski dom. Radno vrijeme službe smještaja je od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati. Nakon 15 sati, te subotom i nedjeljom, obavijesti se mogu dobiti na recepciji Doma, ili pozivom na broj recepcije 031/251-120. Što se tiče Fitness kluba u Studentskom centru, on je otvoren cijelo ljeto, i to od ponedjeljka do petka od 16 do 20 sati, te subotom od 16 do 19 sati.

(Tihomir Milinović)

Natječaj za smještaj u domovima

Početkom srpnja na internetskoj stranici Studentskog centra u Osijeku objavljen je Natječaj za ostvarivanje prava studenata na smještaj i raspodjelu mjesta u studentskim domovima u Osijeku i subvenciju privatnog smještaja za 2017./18. akademsku godinu. Zainteresirani studenti u natječaju mogu vidjeti uvjete, način i rokove za prijavu, kao i datume objave rezultata natječaja, ali i način i rok za isticanje prigovora na rezultate natječaja. Prijave se podnose do 25. srpnja 2017.

Možda ste propustili...

NASTAVAK KAPITALNOGA PROJEKTA „IZGRADNJA ZGRADE STUDENTSKOGA PAVILJONA U SVEUČILIŠNOM KAMPUSU U OSIJEKU”

Potpisan sporazum s novim izvođačima radova vrijednima 150 milijuna kuna