Učionica
EKONOMSKI FAKULTET OSIJEK

Nagrada za najbolju obrazovnu instituciju u jugoistočnoj Europi
Objavljeno 14. srpnja, 2017.

Ekonomski fakultet u Osijeku dobitnik je specijalne nagrade EDU BIZNIS PARTNER 2017., kao najbolja obrazovna institucija u jugoistočnoj Europi. Nagrada se dodjeljuje za izrazit doprinos u edukaciji i usavršavanju znanja i vještina menadžera.

Godišnja nagrada BIZNIS PARTNER kreirana je prije 23 godine s ciljem promoviranja poduzeća i institucija koji se u svom poslovanju vode visokim profesionalnim standardima i čvrstim etičkim principima uz dobre poslovne rezultate. Nagrada je izrasla u prestižno poslovno i javno priznanje u cijeloj regiji. Od 2016. uvedena je i nagrada EDU BIZNIS PARTNER. Ona se dodjeljuje obrazovnim institucijama koje promoviraju znanje kao faktor konkurentnosti suvremenog društva a ističu se kvalitetom obrazovnog kadra, istraživačkim projektima, suradnjom s drugim institucijama u zemlji i inozemstvu. Ekonomski fakultet u Osijeku prepoznali su i ocijenili studenti, partneri, poslovna i akademska zajednica te potvrdili rezultati neovisnih istraživanja. Svečana dodjela nagrade održana je 7. lipnja 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, u nazočnosti ostalih dobitnika, brojnih poslovnih partnera, poduzetnika te predstavnika velikog broja medija.

(Sunčica Oberman Peterka)

Među deset najpoželjnijih fakulteta u Hrvatskoj

Kvalitetu rada Ekonomskog fakulteta u Osijeku prepoznali su i budući studenti. U lipnju 2017. Ekonomski fakultet u Osijeku našao se na ljestvici prvih deset najpoželjnijih fakulteta u Hrvatskoj, uz zagrebački FER, Ekonomski i Medicinski fakultet, prema izboru hrvatskih maturanata.

Možda ste propustili...

OD 16. DO 18. RUJNA 2017. GODINE U OSIJEKU SE ODRŽAVA 6. HRVATSKI KONGRES NEUROZNANOSTI

Sudjeluju istaknuti stručnjaci neuroznanstvenici iz cijeloga svijeta

ZAKLJUČEN 5. CIKLUS POPULARNOZNANSTVENIH PREDAVANJA "OTVORENI ČETVRTAK"

"Gotička književnost i 'Koža u kojoj živim' Pedra Almodovara"

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ERIK LEVAK, PRVAŠIĆ OŠ VIJENAC

Polazak u školu je veliki korak u odrastanju

2

RODITELJI SU U PRAVU

Učenje i televizija ne idu zajedno!

3

PRVI INFRASTRUKTURNI PROJEKT SUFINANCIRAN EUROPSKIM SREDSTVIMA

Svečano otvoren potpuno obnovljeni studentski dom IGK