Učionica

Studenti Umjetničke akademije oslikali studentski restoran Campus
Objavljeno 14. srpnja, 2017.

Studentski centar ponosi se i izvrsnom suradnjom s drugim sastavnicama Sveučilišta, fakultetima i sveučilišnim odjelima.

Među brojnim pokazateljima zajedništva i dobre povezanosti svakako treba istaknuti i najnoviji projekt u kojemu su studenti Umjetničke akademije, uz logistiku i podršku Centra, oslikali vanjski i unutarnji prostor restorana Campus u sveučilišnom kampusu.

Studenti tako, uz konzumiranje obroka, imaju i ugodniji boravak unutar restorana, a što je dobro prihvaćeno i od velikog broja studenata. Ovo je, vjerujemo, početak jedne nove suradnje koju ćemo proširiti i prema drugim sastavnicama. Ovim putem zahvaljujemo Umjetničkoj akademiji, a posebno njihovim studentima: Ivoni Matoušek, Luciji Mitar, Josipu Kovačeviću, Tamari Sekulić i Marinu Mekoviću, koji su na ovaj način dobili priliku javno prezentirati svoje umijeće i praktično odraditi dio svog studiranja. Studentski centar jako lijepo surađuje i sa Studentskim zborom Sveučilišta, a gotovo svakodnevni kontakt s njihovim predstavnicima i uključenost u zajedničke projekte pravi su pokazatelj dobre suradnje.

(Tihomir Milinović)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana