Učionica

"Quo vadis Slavonija?" u organizaciji Alumni EFOS-a
Objavljeno 14. srpnja, 2017.

Dana 1. lipnja 2017. na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, u organizaciji udruge Alumni EFOS, održan je zanimljiv događaj pod nazivom "Razgovor na temu: Quo vadis Slavonija?".

Gosti ovog panela bili su istaknuti gospodarstvenici i poduzetnici grada Osijeka: Marko Pipunić, vlasnik grupacije Žito d.o.o. Osijek, Mato Škojo, vlasnik poduzeća Mlinar d.d. i vlasnik hotela Osijek, te Denis Sušac, vlasnik poduzeća Mono d.o.o. Osijek. Cilj ovog panela bio je potaknuti razgovor na temu budućnosti Slavonije i mogućnosti gospodarskog razvoja. U punoj Auli glagoljice Ekonomskog fakulteta u Osijeku razgovaralo se na temu: "Je li moguće nešto napraviti kako bi promijenili opći stav da se ništa ne može i da se ništa ovdje ne isplati?". Gosti ovoga panela svojim primjerima pokazali su da se radom, upornošću i dobrim idejama može uspjeti u bilo kojoj sredini. Svoje iskustvo, ideje, probleme, ali i vjeru u bolje sutra, podijelili su s članovima udruge Alumni EFOS, kao i s ostalim gostima.

(Sunčica Oberman Peterka)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: IZV. PROF. DR. SC. TIHOMIR VIDRANSKI

Studij kineziologije obrazuje studente za jedno od najperspektivnijih zanimanja budućnosti

2

PREDSTAVLJANJE STUDENTSKOGA ZBORA KAO PREDSTAVNIČKOGA TIJELA STUDENATA

Studentski zbor - glas osječkih studenata

3

PREDSTAVLJEN PROJEKT „EDUKATIVNI I INFORMATIVNI TURISTIČKI CENTAR MLADIH STARA PEKARA S TRGOM VATROSLAVA LISINSKOG, TVRĐA“

Sveučilište u Osijeku osmislit će programske sadržaje za obnovljen objekt Stare pekare u Tvrđi