Crna kronika
SLETIO KOMBIJEM S CESTE

Desetero ozlijeđenih u dvije prometne nesreće
Objavljeno 29. lipnja, 2017.
Iz policije kažu da je uzrok slijetanja s kolnika neprilagođena brzina

BOGDANOVCI - Deset osoba ozlijeđeno je u dvije prometne nesreće koje su se dogodile u Bogdanovcima i u okolici Petrinje u utorak i srijedu.

Pet osoba ozlijeđeno je u prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 16 sati u Bogdanovcima.

- Prometna nesreća dogodila se kada je 50-godišnjak iz Ivankova upravljao teretnim vozilom Renault Master, vinkovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom Ulice bana Josipa Jelačića u Bogdanovcima, iz smjera Vukovara prema Marincima. Zbog neprilagođene brzine kretanja u jednom je trenutku izgubio nadzor nad vozilom te sletio s kolnika u lijevi odvodni kanal. Vozač i tri putnika u vozilu su lakše ozlijeđeni, dok je četvrti putnik, 61-godišnjak iz Vinkovaca, teže ozlijeđen - doznajemo od Marijana Maja Barbarića iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Od utorka u 7 do srijede u 7 sati u Vukovarsko-srijemskoj županiji zabilježene su četiri prometne nesreće. Uz ovu u Bogdanovcima, dogodile su se još dvije nesreće, i to u Vukovaru i Borovu, a u kojima je nastala materijalna šteta.

Kako doznaje internetski Portal53 u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu u Gori pokraj Petrinje, oko 7.40 sati, ozlijeđeno je još pet osoba.

Kako navodi petrinjski portal, vozilo marke Peugeot 407 koje se kretalo iz smjera Gline prema Petrinji, prema izjavama očevidaca, skrenulo je u suprotni trak kojim je iz suprotnog smjera naišla Škoda Octavia u kojoj su bile četri osobe. Škoda je od siline sudara odbačena s ceste u obližnji voćnjak. Unesrećene su iz vozila izvlačili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Petrinja, nakon čega su ozlijeđeni prevezeni u Opću bolnicu “Dr. Ivo Pedišić” u Sisku.

Za sada nije poznata težina ozlijeđenih osoba koje su nastradale u sudaru kod Petrinje.

Sandra LACIĆ
POLICIJA TRAŽI POMOĆ GRAĐANA KOJI SU VIDJELI NESREĆU U OSIJEKU

Na raskrižju Ulice kneza Trpimira – Gacka – Martina Divalta u Osijeku, u srijedu oko 0.15 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen motociklist. “U cilju rasvjetljavanja ove prometne nesreće molimo svjedoke očevice koji su se u trenutku prometne nesreće nalazili na mjestu događaja, ili imaju saznanja o prometnoj nesreći, neka se jave osobno u Postaju prometne policije Osijek, ili na broj telefona 031/237-112”, pozvali su iz policije.

direktan sudar

KOD PETRINJE SU UNESREĆENE SPAŠAVALI VATROGASCI

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike