Sport
PETA I ŠESTA PRINOVA

Stigli Jambor i Antolović
Objavljeno 27. lipnja, 2017.
Lopa potpisao do 2020. godine

Živo je bilo u Gradskom vrtu dan uoči puta u Andoru, gdje će Osijek u 1. pretkolu Europske lige službeno otvoriti novu natjecateljsku sezonu.

Dosta toga su iz kluba imali predstaviti javnosti, a najvažnija su bila dva nova igračka imena Nikola Jambor i vratar Marijan Antolović. Uz njih dvojicu NK Osijek je s malim odmakom predstavio i Erosa Grezdu, koji je stigao prije mjesec dana, a Dmitro Lopa je sada i formalno postao član osječkog prvoligaša, nakon jednogodišnje posudbe.

- Puno je bilo upita oko Lopina ostanka u Osijeku. Eto, sada možemo reći kako je on stavio potpis na trogodišnji ugovor s nama, a Grezdu predstavljamo sada jer je imao obveze s reprezentacijom Albanije, pa to nismo mogli učiniti prije. On je potpisao četverogodišnji ugovor - brifirao je Alen Petrović, sportski direktor NK Osijek. Novo lice u “bijelo-plavoj” svlačionici je Nikola Jambor. Igračku karijeru počeo je u Slaven Belupu, a posljednju godinu bio je član belgijskog Lokerena, u kojem se nije baš naigrao. Riječ je o igraču sredine terena, pravom centralnom veznom, kakvog Osijek itekako treba. Inače, on će ovu sezonu u Gradskom vrtu provesti kao posuđen igrač, a Osijek je zadržao i mogućnost otkupa njegova ugovora ako se pokaže kvalitetnim rješenjem. Marijan Antolović karijeru je započeo u vinkovačkoj Cibaliji, posljednjih je osam sezona igrao u inozemstvu. Bio je u Poljskoj (Legia Varšava), pa je posuđen u BiH (Borac Banja Luka, Željezničar Sarajevo), a onda je prešao u “Želju”, gdje proveo dvije godine, pa ga je put odveo u Izrael (Hapoel Haifa) i na kraju, prošle godine, u Sloveniju (Koper). Dalibor KELER

najviši

ANTOLOVIĆ JE VISOK 196 CM

NIKOLA JAMBOR

Datum rođenja: 25. rujna 1995.

Mjesto rođenja: Koprivnica

Visina: 188 cm

Pozicija: vezni igrač

Dosadašnji klubovi: Slaven Belupo, Lokeren

Ugovor: posudba do ljeta 2018.

MARIJAN ANTOLOVIĆ

Datum rođenja: 7. svibnja 1989.

Mjesto rođenja: Vinkovci

Visina: 196 cm

Pozicija: vratar

Dosadašnji klubovi: Cibalia, Legia Varšava, Borac Banja Luka, Željezničar Sarajevo, Hapoel Haifa, Koper

Ugovor: do ljeta 2018.

Alen Petrović

sportski direktor Osijeka

nije ovo kraj

Nećemo stati na ovih šest igrača. I dalje se radi na pojačanjima, naš posao nije završen. I dalje je želja dovesti po jednog kvalitetnog igrača u svim linijama

Eros Grezda

nogometaš Osijeka

SANTA COLOMU SHVATITI OZBILJNO

Ne znam koliko je to ista momčad u odnosu prema onoj protiv koje sam igrao prošle sezone s Lokomotivom. Kako god bilo, trebamo te susrete shvatiti ozbiljno i tada neće biti problema.

Ukrajinac Dmitro Lopa potpisao do 2020. godine i sada je službeno član bijelo-plavog kluba

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike