Sport
PRVI ODLAZAK

Mikulić u Šerif na posudbu, Knežević još ne napušta klub
Objavljeno 27. lipnja, 2017.

Osim novih dolazaka igrača NK Osijek zabilježio je i prvi odlazak. Vratar Zvonimir Mikulić sljedeću će sezonu provesti na posudbi u redovima moldavskog prvaka Šerifa, u kojem je prije Osijeka trener bio Zoran Zekić. Mikulić je prošlog proljeća izgubio status prvog vratara, pa je i za njega najbolje otići u sredinu u kojoj će ponovno imati status prvoga vratara. Kad su u pitanju odlasci, šuškalo se kako će zajedno s Mikulićem put Moldavije krenuti i Josip Knežević. Međutim, bar zasad, Knežević će ostati u Gradskom vrtu.

- Za Kneževića ima dosta zanimanja iz tih istočnih krajeva Europe, pa tako i od Šerifa, ali i Puškaš akademije. No u ovom trenutku na Kneževića računamo jer nas na početku sezone očekuje zgusnuti ritam utakmica, pa nam je potreban širok igrački kadar. Njegov eventualni odlazak može se dogoditi u kasnijem stadiju prijelaznog roka, kazao je Alen Petrović, sportski direktor NK Osijek.

U prijevodu, Kneževićev transfer razmatrao bi se tek nakon ispadanja iz Europe odnosno do kraja prijelaznog roka 31. kolovoza. D.Kl.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike