Regija
DAN OPĆINE IVANKOVO

Proslavili priredbom “Slavonija, zemlja plemenita”
Objavljeno 27. lipnja, 2017.

IVANKOVO

Glazbeno-scenskom priredbom”Slavonija, zemlja plemenita” scenarista i redatelja Marka Sabljakovića u Ivankovu je završilo obilježavanje Dana općine, a brojnim sumještanima okupljenima ispred sportske dvorane obratio se načelnik općine Marko Miličević pozvavši ih na zajedništvo radi napretka cijele općine.

- Općina Ivankovo osigurala je sredstva kako bi na jesen svi učenici nižih razreda u osnovnoj škola dobili besplatne udžbenike i radne bilježnice. Radimo na brojnim projektima te tako već sada mogu najaviti kako iduće godine idemo u izgradnju kanalizacije za koju će priključak biti besplatan. Radimo i rješenje za novu prometnu regulaciju u Ivankovu te novi urbanistički izgled Ivankova i Retkovaca, a osnovat ćemo i komunalno poduzeće. Na kraju bih želio reći da ću dužnost načelnika, na koju sam izabran na svibanjskim izborima, obnašati volonterski, a razliku dohotka donirat ću kao naknadu novorođenoj djeci u općini, rekao je načelnik Miličević.

U sklopu obilježavanja Dana Općine održana je svečana sjednica Općinskog vijeća, položeni vijenci i zapaljene svijeće na ivankovačkom groblju te služena misa u župnoj crkvi sv. Ivana Krstitelja.

Na kraju recimo kako će se tijekom srpnja i kolovoza u sva tri mjesta općine, Ivankovu, Retkovcima i Prkovcima održavati niz sadržaja u sklopu prvog Ljeta u općini Ivankovo.M.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana