Osijek
ODRŽANA UTRKA NOĆNA DESETKA

Živković najbrži na 10 kilometara
Objavljeno 27. lipnja, 2017.

Nekoliko trenutaka nakon što su upaljena svjetla na osječkom pješačkom mostu krenula je utrka Noćna desetka koju su zajednički organizirali Ferivi Studentski zbor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku uz sponzorstvo Coca-Cole te logističku potporu članova maratonskog kluba, a koja je održana i u sklopu manifestacije Osječko ljeto mladih.

Sudjelovalo je stotine Osječana i njihovih gostiju u utrci u dužini deset kilometara, premda su mnogi po principu važno je sudjelovati odradili upola kraću dionicu koja je trčana počevši preko osvijetljenog osječkog pješakog mosta zatim na lijevoj obali Drave bentom prema Biljskog cesti odakle su preko drugoga mosta zaputili se prema Tvrđi, kroz koju su prošli pa se ponovno vratili na promenadu, gdje su ponovno preko pješačkog mosta, oni koji su sudjelovali u utrci na 10 km, istu dionicu prošli još jednom.

Na kraju u utrci na 10 km slavio je Ante Živković, koji je dionicu prošao u vremenu 34:45 minuta. Drugi je bio Nikola Biter (35:45), a treći Vedran Kovačić (36:33). Kod žena najbrža je bila Vlasta Lončarić, koja je dionicu završila u vremenu 40:43. Drugi rezultat ostvarila je Sonja Sabo (44:36), a treći Maja Urban (44:58). K.L.

Možda ste propustili...

FAKULTET PRIMIJENJENE MATEMATIKE

Diploma koja jamči brz nalazak posla

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

Najčitanije iz rubrike