Sport
POVRATAK NAVIJAČA U GRADSKI VRT

Danas počela prodaja godišnjih ulaznica
Objavljeno 27. lipnja, 2017.

Vezani članci

DVA DANA UOČI STARTA OTKRIVAMO:

Osijekovih 11 za Europu: Zekićeve dvojbe u sredini i na krilu

NK Osijek danas počinje s prodajom godišnjih ulaznica za sezonu 2017./18. Najvažnija je vijest kako se cijene nisu mijenjale, a u godišnji abonoman za utakmice bijelo-plavih ove sezone bit će uključeni i svi europski nastupi. NK Osijek time je pokazao kako vodi brigu o svom navijačkom korpusu te kako nastavlja sa svojom akcijom povratka navijača u Gradski vrt. Odluke poput ove svakako su motivirajuće za sve simpatizere bijelo-plavih. Naravno, oni koji su članovi Bijelo-plavog kluba opet će imati popuste na kupnju ulaznica, a za sve pretplatnike NK Osijek pripremio je poseban dar - privjesak s klupskim obilježjima. Godišnja ulaznica za najpopularniju navijačku tribinu istok stajat će 200 kuna (za članove Bijelo-plavog kluba). Važno je iskaknuti i obiteljski paket za dvije osobe istog domaćinstva koji će se prodavati po 250, a svaka dodatna osoba za 50 kuna. Prilikom kupnje godišnjih ulaznica moći će se kupiti i klupski suveniri prema prigodnim cijenama.

Prodaja godišnjih ulaznica NK Osijek za sezonu 2017./18. počinje 27. lipnja, a moći će ih se kupiti u sve radne dane (ponedjeljak - petak) od 13 do 18 sati kod ulaza na jugoistočnu tribinu, gdje će biti postavljena posebna kućica za prodaju godišnjih ulaznica. No, to nije jedini način kupnje. Moći će se plaćati i online nakon što se ispuni obrazac na klupskoj stranici, a klub nudi mogućnost obročnog plaćanja kreditnim karticama do tri rate (ovisno o uvjetima pojedine kartice ili banke).

Članske iskaznice za 2016. godinu u Bijelo-plavom klubu vrijede do 1. rujna, a članstvo je i dalje besplatno. D. Keler

CIJENE GODIŠNJIH ULAZNICA
 

Tribina istok

- 60 kuna pojedinačna ulaznica - 400 kuna godišnja (200 kuna za članove).

Tribina zapad

- 80 kuna pojedinačna ulaznica - 600 kuna godišnja (300 kuna za članove).

Loža

- 100 kuna pojedinačna ulaznica - 1000 kuna godišnja (500 kuna za članove).

VIP loža

- 500 kuna pojedinačna ulaznica - 7500 kuna godišnja (3750 kuna za članove).

Djeca i mladi do 15 godina

- 20 kuna pojedinačna ulaznica - 200 kuna godišnja (100 kuna za članove).

Obiteljski paket

(obiteljski paket odnosi se na dva člana kućanstva, a svaki sljedeći član dobiva godišnju ulaznicu za 50 kuna)

- 500 kuna godišnja (250 kuna za članove).

PRODAJU POČINJE I KOHORTA

Od danas godišnje ulaznice prema posebnoj cijeni mogu kupovati i članovi Kohorte. Navijačka Udruga prodaju organizira u svojim prostorijama u Tvrđi (Fakultetska 2). Za kupovinu ulaznice preko Kohorte potrebno je biti član Udruge, ili se u nju učlaniti prilikom kupnje, a cijena je 130 kuna. Broj ulaznica koje distribura Kohorta je organičen, a kupiti se mogu u utorak, srijedu i petak od 18 do 21 sat te u subotu od 10 do 13 sati. D.Kl.

Možda ste propustili...

TAEKWONDO GALEB TROPHY - SERBIA OPEN 2024.

Osječanke stekle vrijedno iskustvo

EUROPSKO PRVENSTVO U BOKSU

Veočić je krenuo pobjedom od 5:0

Najčitanije iz rubrike