Regija
DOBRE VIJESTI ZA VRUĆE DANE

Nova sezona u bizovačkom Aquapolisu
Objavljeno 27. lipnja, 2017.

BIZOVAC - Prema najavama koje ovih dana stižu iz Bizovačkih toplica, u tom sve traženijem hotelijersko-turističkom kompleksu istočne Slavonije nakon pet mjeseci, u srijedu, 28. lipnja, u 10 sati ponovno se otvara kupalište Aquapolis, koje će biti pravo osvježenje za najavljene vruće ljetne dane. Cjelodnevna ulaznica tog dana stajat će samo 25 kuna, a otvorit će se svih 11 bazena: dva termalna, koja se koriste u svrhu rehabilitacije pacijenata lječilišta Bizovačke toplice, sedam unutrašnjih bazena s nizom vodenih atrakcija i vodenim toboganom te dva vanjska, od kojih je jedan prava slavonska atrakcija - najveći bazen s valovima u Hrvatskoj!

Od 16 sati počinje prava fešta na vanjskim bazenima uz tamburaški sastav Pet Tambura, koji će svirati do zatvaranja vanjskih bazena, do 21 sat. Nakon toga na unutarnjim je bazenima noćno kupanje, od 21 do 1 sat nakon ponoći, koje je iznimno organizirano za ovu prigodu (inače je samo petkom i subotom) i za koje na dan otvorenja vrijedi dnevna ulaznica s bazena.

Ovog ljeta obogaćena je i gastroponuda te se stoga otvara Grill bar Snaša, Grill bar Bećar, Americano bar, Njorka Činka bar i Cafe-bar Sunčica.

- Okupili smo sjajan tim animatora, imamo mini klub za djecu, organiziramo dječje rođendane, školu plivanja, a odmah pokraj bazena gosti se mogu opustiti uz masažu ili posjetiti novouređenu saunu. Noćna kupanja od 21 do 1 sat nakon ponoći organizirana su petkom na vanjskim i unutrašnjim bazenima, kao i pool partyiji subotom uz DJ-a oba dana. Dan umirovljenika je utorkom, uz poseban popust na ulaznice i konzumaciju, a obiteljski dan petkom - uz poseban popust na ulaznice i konzumaciju! - poručuju u najavi iz Sunce Koncerna, gdje dodaju da ovog ljeta vjerne posjetitelje očekuju i brojni koncerti atraktivnih hrvatskih izvođača, a sezonu otvara veliki koncert Miroslava Škore, 2. srpnja, uz simboličnu cijenu ulaznice od 30 kuna.

Također, od 1. srpnja do 15. kolovoza organiziran je besplatan prijevoz Osijek – Bizovac – Osijek na noćna kupanja i koncerte.L.Aničić

Iz Sunce Koncerna dodaju da ovog ljeta vjerne posjetitelje očekuju i brojni koncerti atraktivnih hrvatskih izvođača

Možda ste propustili...

NA VIJEĆU UZ DAN OPĆINE PETRIJEVCI I O NOVIM PROJEKTIMA

Priključci na odvodnju za građane će biti besplatni

AUSTRALSKA DOBRA PRAKSA

Edukacija: Briga o starijim osobama

Najčitanije iz rubrike