Osijek
RADI SUSTAVNOG PLANIRANJA GOSPODARENJA GRAĐEVNIM OTPADOM

Čepinci pozvani da prijave imaju li azbest na objektima
Objavljeno 26. lipnja, 2017.

Radi zaštite zdravlja Općina Čepin pozvala je vlasnike ili korisnike građevina na području općine Čepin u kojima se nalazi azbest da do 31. srpnja 2017. godine dostave potrebne podatke osobno ili u pisanom obliku na adresu: Općina Čepin, K. Zvonimira 105, 31431 Čepin ili dostavom na e-mail: opcina@cepin.hr.

Kako navode u Općini, prema članku 18. stavku 1. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest („Narodne novine“, broj 69/16.), vlasnik odnosno korisnik građevine u kojoj se nalazi azbest dužan je, radi planiranja sustava gospodarenja građevnim otpadom koji sadrži azbest, na poziv jedinice lokalne samouprave dostaviti podatke o lokaciji građevine, procjeni količine, vrste i statusu materijala za koji je izvjesno da će postati azbestni otpad.

U čepinskoj općinskoj upravi napominju kako vlasnici ili korisnici objekata na kojim se nalaze materijali s azbestom odazivanjem na poziv izvršavaju obvezu dostavljanja podataka, ali ujedno i pridonose očuvanju zaštite okoliša i očuvanju zdravlja svih mještana.

U Općini Čepin navode kako Obrazac za prijavu mještani Čepina, Beketinaca, Livane, Čepinskih Martinaca i Čokadinaca mogu preuzeti na službenim internetskim stranicama Općine Čepin: www.cepin.hr. D. Pejić

Možda ste propustili...

URUČENE USPOMENICE NA MEMORIJALNU HODNJU OSIJEK - VUKOVAR

Svake godine sve više učenika želi dati svoj obol žrtvi Vukovara

GRAD NASTAVLJA ULAGATI U SPORTSKU INFRASTRUKTURU

Na Olimpiji sagrađena nova tribina i postavljene sjedalice

Najčitanije iz rubrike