Crna kronika
POD UTJECAJEM ALKOHOLA

Izazvali nesreće sa 3,03, 2,28 i 1,43 promila u krvi
Objavljeno 27. lipnja, 2017.

POŽEGA/VIROVITICA - Više prometnih nesreća izazvali su pijani vozači tijekom protekloga vikenda na požeškom i virovitičkom području.

U Radovancima je, u petak oko 14.55 sati, 50-godišnji vozač pod utjecajem 3,03 promila alkohola u krvi sletio s ceste i zabio se u stablo. Pri tome je lakše ozlijeđen. U nedjelju je u Nurkovcu, oko 10.45 sati, 64-godišnjak je pod utjecajem 2,28 promila pao biciklom s ceste i, kao prethodni vozač, lakše se ozlijedio.

Na državnoj cesti D2 između Jugovog polja i Suhopolja, u petak oko 17.50 sati, 51–godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1.43 promila upravljao automobilom slatinskih registracija te je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, pri čemu je došlo do zanošenja vozila i slijetanja preko sjeverne kosine te udara u zelenu površinu, gdje se vozilo okrenulo na krov i zaustavilo. Ovaj vozač nije ozlijeđen.

Protekloga tjedna policija je u Virovitičko-podravskoj županiji utvrdila 314 prometnih prekršaja. Od ukupnoga broja prekršaja 50 se odnosilo na vozače koji su vozili pod utjecajem alkohola ili su odbili alkotestiranje. Najveća koncentracija od 3,44 promila alkohola u organizmu izmjerena je 40-godišnjem biciklistu koji je zaustavljen prošle srijede u Ulici Vladimira Nazora u Slatini.S.Lacić

Možda ste propustili...

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi

Najčitanije iz rubrike