Regija
NA IZLETIŠTU “ORAH”

Otvorena turistička sezona
Objavljeno 25. lipnja, 2017.

ORAHOVICA

U organizaciji Grada Orahovice i Turističke zajednice grada Orahovice, na izletištu “Orah” održana je tradicionalna manifestacija početka ljeta “Otvaranje turističke sezone” pod pokroviteljstvom Virovitičko-podravske-županije, poduzeća Papuk d.o.o., Gravie Osijek te tvrtke Aksion Vinkovci.

Manifestacija je počela otvoranjem Sajma vina i kulena te proglašenjem najboljih vinara i kulenara, a u večernjim satima održan je vatreni show Reda vitezova Ružice grada Orahovica te potom i tradicionalna Akustična večer pod zvijezdama u organizaciji udruge Pauk. Sadržaji su nastavljeni u nedjelju, svečanim otvaranjem turističke sezone, a manifestaciju je otvorila gradonačelnica Orahovice Ana-Marija Petin.

- Godinama je u orahovačko jezero ulagano da bi bilo ovako lijepo i zato pozivam sve građane Orahovice i njihove goste da ovoga ljeta dođu na izletište “Orah” i uživaju. Moram danas reći i da je za sve građane Orahovice osigurana sezonska karta u iznosu od 30 kuna, jer želimo da lokalno stanovništvo bude ovdje na svom jezeru. Ovim činom otvaram turističku sezonu u Orahovici na Jezeru i želim svim posjetiteljima da se ugodno osjećaju kako danas tako i tijekom cijele sezone – rekla je gradonačelnica orahovice Ana-Marija Petin.

U sklopu samog čina otvorenja turističke sezone, na orahovačkom jezeru su se predstavile udruge s područja grada predstaviti svojim kulinarskim umijećima i majstorijama kojima su na kraju počastili sve nazočne na Jezeru.

U tijeku drugoga dana manifestacije održani su turnir u odbojci na pijesku te srednjovjekovne igre na vodi.V.G.

Za sve građane Orahovice osigurana je sezonska karta u iznosu od 30 kuna

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike