Crna kronika
REKORDNA ZAPLJENA DROGE

Par u kamionu i poluprikolici prevozio 163,68 kilograma marihuane
Objavljeno 26. lipnja, 2017.

SLAVONSKI BROD

Rekordna zapljena marihuane od ukupno 163,68 kilograma zabilježena je u petak u večernjim satima u Brodsko-posavskoj županiji.

Na autocesti kod odmorišta Sredanci policajci PU brodsko-posavske, u suradnji s policajcima iz PU vukovarsko-srijemske te carinicima Mobilne jedinice Osijek, zaustavili su kamion hrvatskih registracija s poluprikolicom. Pri čemu su u njemu pronašli nekoliko desetaka paketa s drogom.

- Teretnim vozilom upravljao je 28-godišnjak s kojim se nalazila 43-godišnja suvozačica (oboje državljani RH). U nastavku daljnjeg rada, potvrđene su sumnje u kazneno djelo iz kriminaliteta droga pri čemu je u subotu, na temelju naloga Županijskog suda, u pretrazi teretnog vozila i poluprikolice pronađeno iznad 163 kilograma droge marihuana – doznajemo iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Nakon što je kriminalističko istraživanje dovršeno, 28-godišnjak i 43-godišnjakinja su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske.

Više detalja o ovoj zapljeni bit će izneseno danas u okviru redovne konferenciji za medije u PU brodsko-posavskoj u Slavonskom Brodu, gdje će zaplijenjena droga biti izložena. Policija i carinici drogu su pronašli u okviru svojih aktivnosti usmjerenih na suzbijanje nezakonitih migracija, prevencije i sprječavanja prekršaja i kaznenih djela, te pronalaska osoba, roba i predmeta koji se dovode u vezu s izvršenjem kaznenih djela i objavljenim potragama. S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike