Osijek
ODRŽANI 16. MOTO SUSRETI

Više od 500 motorista prodefiliralo osječkim ulicama
Objavljeno 24. lipnja, 2017.

Ni temperature koje su danas prelazile 30 stupnjeva nisu ometale stotine motorista koji su „protutnjali“ gradom. Riječ je o 16. po redu Moto susretima u organizaciji Moto kluba Osijek, a bajkeri iz cijele Hrvatske, ali i brojni inozemni gosti, ljubiteljima oktana i motora priuštili su još jedan defile, središnji dio četverodnevne manifestacije.
Sve je započelo u četvrtak 2. Moto gitarijadom i natjecanjem bendova koji su zasvirali i u petak, a kad je održano i natjecanje u kuhanju fiša. Danas su dan započeli tradicionalnim doručkom u kampu, a nakon defilea uputili su se u Bilje gdje im je tamošnji DVD pripremio čak tisuću porcija čobanca. Uslijedila je ceremonija primitka deset novih članova u veliku obitelj MK Osijek.
- To su dečki koji su stažirali dugi niz godina i dovoljno su sazreli da budu dio naše obitelji. Podijelili smo i zahvalnice vjernosti našem klubu, a župan osječko-baranjski Ivan Anušić i dogradonačelnik Boris Piližota uručili su nagrade za dva, prema mišljenju struke i publike, najbolja benda, ispričao je Zdravko Bošnjak, predsjednik MK Osijek. U večernjim satima zasvirao je High voltage, OK Club  i AC/DC Tribute band. Ispraćaj gostiju tradicionalno je predviđen za nedjelju oko podneva. M. Mihelić

Možda ste propustili...

“OPERA PERDUTA” U ARHEOLOŠKOM MUZEJU

Humanitarni koncert za udrugu “Moje dijete”

KONCERT TEEN ZBORA INSTITUTA POLIFONIJA

Pomozite im otputovati u Belgiju na natjecanje

REGIONALNI ZNANSTVENI CENTAR PANONSKE HRVATSKE

Otkriveni talenti - lokomotiva razvoja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana