Regija
DODIJELJENA PRIZNANJA

Najsportaš 2016. godine Dejan Draganović
Objavljeno 23. lipnja, 2017.

ŽUPANJA

- Kapetan NK Graničar Dejan Draganović najbolji je sportaš grada Županje u 2016. godini. Pehar i priznanje na prigodnoj svečanosti u Gradskoj vijećnici uručio mu je gradonačelnik i saborski zastupnik Davor Miličević. Najboljim sportskim kolektivom proglašeno je Športsko ribolovno društvo Sava Županja, dok je najbolji sportski djelatnik Krunoslav Lešić iz Šahovskog kluba Sladorana. Priznanja za postignute rezultate primili su Školsko sportsko društvo OŠ Ivana Kozarca, mladi šahist Stjepan Dabić te Bojan Dedić, izvršni dopredsjednik RNK Sladorana. Čestitajući nagrađenima, gradonačelnik Miličević poručio je kako će Grad Županja pronaći načina i povećati financijska izdvajanja za sport.

- Sport je, uz kulturu, perjanica našega grada. Županja ima kvalitetu jer imamo dosta sportaša s izvrsnim rezultatima na koje smo ponosni. Dužnost nam je stvoriti pretpostavke za daljnji razvoj sporta u koji je u Županji uključeno jako mnogo djece i mladih. Trebamo ih još snažnije poticati i omogućiti im što kvalitetnije uvjete za rad i postizanje još boljih rezultata - poručio je Miličević.

Predsjednik Komisije za djelatnost iz područja sporta Vladimir Zlatarić čestitao je nagrađenima i poželio im mnogo uspjeha u daljnjim natjecanjima.

- Nije danas lako raditi u sportu, ali mi ćemo se i dalje truditi da okupimo našu mladost i privolimo ih da se bave sportom, da ih udaljimo od ulice i elektronskih igara, interneta i ekrana, i da se kroz sport druže te na taj način formiraju kao kvalitetni ljudi koji će jednog dana pridonositi boljitku našeg grada - poručio je Zlatarić.

U ime nagrađenih zahvalio je Dejan Draganović, poručivši da mu je čast primiti vrijedno priznanje Grada Županje. Zahvalio je svome treneru koji mu je dao kapetansku vrpcu, svojim suigračima i svima koji su ga podržali u izboru za najsportaša. Priznanje će mu, poručio je, biti poticaj za još bolji i ustrajniji rad i postizanje što uspješnijih rezultata NK Graničar.M.Lešić Omerović

Možda ste propustili...

FOTOGRAFIJE PRIMAJU DO 12. SVIBNJA

Bioraznolikost - fotonatječaj

“ANTUN HORVAT” NA NATJECANJU WORLDSKILLS CROATIA 2024.

SSŠ domaćin u disciplini Pekarstvo

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

Za Općinu Donja Motičina 35.000 €

Najčitanije iz rubrike