Mozaik
MAX HOZIĆ

Videospot za novi singl
Objavljeno 23. lipnja, 2017.

Max Hozić, školovani tenor i pjevač autorskih pop-pjesama poznat po uspješnim singlovima poput “Mi smo šampioni ljubavi” (feat. Rade Šerbedžija), “Otkako te nemam” u duetu s Kemalom Montenom, “Ti si ruža”, “Nema čuda”, “Bolje da mi srca nema” pripremio je novi singl naslovljen "Šta bude da bude“.

"Šta bude da bude" kompletno je snimljena u vrhunskom studiju Spirit West Recording u Salt Lake Cityju i plod je suradnje domaćeg autorskog tima i američkih glazbenika. Glazbu i tekst potpisuje Elvis Hadžić, a aranžman Toni Eterović. Tu se nastavlja dobar niz koji su ostvarili surađujući na pjesmama "Nema čuda" i "Otkako te nemam".

Max je pjesmu “Šta bude da bude” predstavio na ovogodišnjem CMC festivalu, a otkrio je i neke zanimljivosti sa snimanja u prestižnom Spirit West Recording studiju u Salt Lake Cityju:

"Snimali smo u vrhunskom studiju, kreativnost se odmah razmaše. Recimo, kad smo vidjeli veliki bijeli klavir s orginalnim autogramom koji je tamo ostavio Barry Manilow, odmah smo uvod u pjesmu napravili na tom klaviru. Bilo je interesantno gledati američke glazbenike kako doživljavaju tu našu muziku, s obzirom na to da ne razumiju tekst. I mislim da se baš čuje nešto drugačije u toj našoj prekooceanskoj suradnji, spojenoj u live svirci. 'Šta bude da bude' je prava ljubavna pjesma koja nosi jasnu poruku da si u stanju sve napraviti kad nekoga voliš..."

Za singl „Šta bude da bude“ snimljen je izuzetno zanimljiv art videospot čiju režiju potpisuje Tvrtko Vidokk. Asistirao je Goran Katić iz Asta studija, a snimalo se u studiju Katran.

U ovom videospotu važne uloge imaju Ema Janković i Andrea Solomun, profesionalne plesačice, pedagoginje i koreografkinje '&M Dance Company' iz Hrvatske koje će vas oduševiti svojim plesnim čarolijama.

Ema Janković završila je “Trinity Laban” plesni konzervatorij u Londonu u BA (Hons) Dance Theater, tijekom kojeg je odradila radni staž s Nederlands Dans Theater II (NDT II), u Nizozemskoj, te Joss Arnott Dance Company u Engleskoj. Andrea Solomun diplomirala je Školu za klasični balet u Zagrebu, usavršavala se na Alvin Ailey Summer Intensiveu u New Yorku te se dodatno obučavala na raznim plesnim radionicama u SAD-u i diljem Europe pod vodstvom renomiranih svjetski priznatih umjetnika. Ema i Andrea osnovale su plesnu kompaniju '&M Dance Company' u Hrvatskoj. J.Kn.

Možda ste propustili...

PETI SINGL S IŠČEKIVANOG STUDIJSKOG ALBUMA

Grše objavio novu pjesmu i videospot "Dalmatino"

TRAILER ZA NOVI FILM S JOAQUINOM PHOENIXOM I LADY GAGOM

Joker više nije sam, s njim je Harley

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DOLAZE SVJETSKA I REGIONALNA BLUES IMENA

Headliner Thrill Blues Festivala je 19-godišnja senzacija iz Velike Britanije

2

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

3

DISKOGRAFSKA SPAJALICA: VLADIMIR KOČIŠ ZEC

Volim napraviti povremeno određene pomake, odmak od nekog svojeg standarda