Regija
ZAVRŠNI KONCERT POLAZNIKA PREDŠKOLSKIH PROGRAMA

Pjevamo, sviramo i dirigiramo!
Objavljeno 21. lipnja, 2017.

SLATINA
Osnovna glazbena škola Slatina priredila je u velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta doista upečatljivu priredbu pod nazivom Pjevamo, sviramo i dirigiramo. Bio je to završni koncert polaznika predškolskih programa škole, koji su svojim mamama i tatama, bakama i djedovima, ali i svojim prijateljima, pokazali što su naučili u toj školi.
Na početku koncerta  nastupio je Mali zbor, koji čine najmlađi polaznici, s nekoliko prikladnih dječjih pjesama, a na velikom platnu prikazana su dva spota koje su snimili tijekom školske godine u prigodi blagdana Božića i Uskrsa. Nekoliko pjesama izveli su potom polaznici početničkog solfeggia prve i druge grupe iz matične škole i područnog odjela iz Orahovice. Na kraju koncerta svim polaznicima podijeljene su pohvalnice za uspješno pohađanje pojedinih programa tijekom školske godine. Program završnoga koncerta pripremile su u matičnoj školi učiteljice Andrea Kligl, Sara Mojzeš i  Andriana Jaković, a u Orahovici Mateja Tomas. Na početku koncerta sve prisutne pozdravio je ravnatelj OGŠ Slatina Antonio Brzica, a na kraju svim nazočnima prigodnim riječima obratila se zamjenica gradonačelnika Slatine Sanja Mrzljak Jovanić.
Nastupi polaznika predškolskih programa škole dali su najbolji odgovor drugim mališanima i njihovim roditeljima na pitanje zašto se upisati u Osnovnu glazbenu školu i postati dio slatinske glazbene priče.Petar Žarković

Možda ste propustili...

NAŠIČKO GRADSKO VIJEĆE JEDNOGLASNO

Poznati su dobitnici gradskih priznanja

ŠIRI SE PONUDA

Nova trgovina

Najčitanije iz rubrike