Sport
GODIŠNJE ULAZNICE NK OSIJEK

Prodaja kreće 27. lipnja,
cijene iste, a u njih su
uključene i europske utakmice
Objavljeno 21. lipnja, 2017.

Vezani članci

ŽDRIJEB HT PRVE HNL

U prvom krugu svi derbiji igraju se u Gradskom vrtu

Navijači NK Osijek definitivno mogu biti zadovoljni odlukama koje je klub donio vezano uz prodaju godišnjih ulaznica za sezonu 2017./18. Najjednostavnije rečeno, ništa se neće promijeniti u cijenama u odnosu na prošlu sezonu, a dodatna je pogodnost ta što u cijenu godišnjeg abonmana, osim domaćih prvenstvenih, kup i prijateljskih utakmica, ulaze i svi europski nastupi u Gradskom vrtu. NK Osijek tim je potezom doista jasno dao do znanja kako se brine o svojoj navijačkoj populaciji. Naravno, oni koji su članovi Bijelo-plavog kluba opet će imati popuste na kupnju ulaznica, a za sve pretplatnike NK Osijek pripremio je poseban dar - privjesak s klupskim obilježjima. Dakle, primjerice, godišnja ulaznica za najpopularniju navijačku tribinu istok stajat će 200 kuna (za članove Bijelo-plavog kluba). Važno je iskaknuti i obiteljski paket za dvije osobe istog domaćinstva koji će se prodavati po 250, a svaka dodatna osoba za 50 kuna. Prigodom kupnje godišnjih ulaznica moći će se kupiti i klupski suveniri po prigodnim cijenama.

Prodaja godišnjih ulaznica NK-a Osijek za sezonu 2017./18. počinje 27. lipnja, a moći će ih se kupiti u sve radne dane (ponedjeljak - petak) od 13 do 18 sati kod ulaza na jugoistočnu tribinu. No, to nije jedini način kupnje. Moći će se plaćati i online nakon što se ispuni obrazac na klupskoj stranici, a klub nudi mogućnost obročnog plaćanja kreditnim karticama do tri rate (ovisno o uvjetima pojedine kartice ili banke).

Inače, članske iskaznice za 2016. godinu u Bijelo-plavom klubu vrijedit će do rujna kako bi svi stigli obnoviti članstvo koje je i dalje besplatno. D. Keler

CIJENE GODIŠNJIH ULAZNICA

Tribina istok - 60 kuna pojedinačna ulaznica - 400 kuna godišnja (200 kuna za članove).

Tribina zapad - 80 kuna pojedinačna ulaznica - 600 kuna godišnja (300 kuna za članove).

Loža - 100 kuna pojedinačna ulaznica - 1000 kuna godišnja (500 kuna za članove).

VIP loža - 500 kuna pojedinačna ulaznica - 7500 kuna godišnja (3750 kuna za članove).

Djeca i mladi do 15 godina - 20 kuna pojedinačna ulaznica - 200 kuna godišnja (100 kuna za članove).

Obiteljski paket (obiteljski paket odnosi se na dva člana kućanstva, a svaki sljedeći član dobiva godišnju ulaznicu za 50 kuna) - 500 kuna godišnja (250 kuna za članove). D.Kl.

Najčitanije iz rubrike