Sport
IZ RIJEKE U GENT

Andrijašević: Jednog dana ću se vratiti
Objavljeno 19. lipnja, 2017.

U satima kad su Riječani čekali ime suparnika u 2. pretkolu nogometne Lige prvaka, Franko Andrijašević obavljao je liječnički pregled u Gentu. Nakon što su liječnici dali zeleno, najbolji igrač Rijeke i proteklog prvenstva Prve HNL postao je član belgijskog Genta s kojim je potpisao ugovor na pet godina.

- Tjedan-dva trajala je borba Genta i Standarda i kad sam mislio da je sve riješeno sa Standardom, Gent nije odustao i na kraju je ponudio Rijeci više. Ponovno smo sjeli za stol, razgovarao sam s oba kluba, imali su golemu želju, a ja ne bih pogriješio gdje god otišao. Oba kluba su me jako htjela, a to je meni najvažnije, da odem ondje gdje ću igrati - poručio je Andrijašević iz Belgije za Radio Rijeku.

Zadovoljan je novom sredinom.

- Vidio sam da je Gentova ponuda bolja, došao sam na Rujevicu i rekao: Što god odlučite, ja ću prihvatiti, jer ste mi mnogo dali. Savjetovali su me i Lovre Kalinić i dosta suigrača koji imaju veze s Belgijom, poput Perišića i Santinija.

Franko je na rastanku obećao Riječanima:

- Ja ću cijeli život biti zahvalan svima u Rijeci, od navijača, ljudi u klubu, suigrača, ovo mi je bila najljepša godina u karijeri. To su nezaboravne uspomene, a razmišljam nakon karijere doći živjeti u Rijeku, koliko mi je lijepo bilo. A klub mi je dao ruku spasa kad su me u Dinamu odbacili - zaključio je Franko. I. Li.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

2

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku