Mozaik
HR TOP 40

Mia na 2. mjestu
Objavljeno 20. lipnja, 2017.

U prvom tjednu na nacionalnoj top-listi HR top 40 Massimo je s novim singlom “Neka ti plove brodovi” stigao do visokog trećeg mjesta i tako ponio titulu najvišeg novog ulaza. Na prvom mjestu ponovno se nalaze Mile Kekin i njegov “Reno 4”, dok je Osječanka Mia Dimšić s pjesmom “Bezimeni” i ovaj put druga.

Najveći skok zabilježio je Ivan Zak s novim singlom “Ničija” koji se nalazi na 19. mjestu. Uz Massima, novi na listi ovoga tjedna su i Barabe sa “Živjeli mladenci”, Producent sa “Smiješi se” te Lidija Bačić s novim singlom “Solo”. Na regionalnim listama ovaj put šaroliko. Mile Kekin s “Renoom 4” nalazi se na prvim mjestima top-lista u Dalmaciji i Zagorju, Massimo je broj jedan u Gradu Zagrebu i Središnjoj Hrvatskoj, Mia Dimšić u Slavoniji, dok su Oliver i Gibonni s duetom “Sreća” na čelnoj poziciji u Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. T.K.

Možda ste propustili...

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

Najčitanije iz rubrike