Mozaik
IZIŠLA NOVA PJESMA “SRETNO MLADENCI”

Suradnja Igora Delača i Boytronica
Objavljeno 19. lipnja, 2017.

“Sretno mladenci“ naziv je najnovije pjesme Igora Delača i nastavak suradnje nakon pjesme “Trag” s producentom i autorom pjesme Boytronicom, u izdanju nezavisnog labela “Boytronic Production”.

Ovu pjesmu mogao je iznijeti samo vrhunski vokal i pjevač s dušom, pa nije slučajno da je upravo Boytronicov odabir osječki glazbenik Igor Delač, koji je pjesmi podario ono najbolje od sebe, vrhunski vokal i doživljaj pjesme.

- Čim sam čuo prve taktove i riječi pjesme, rekao sam, ovo je pjesma kao stvorena za mene, otpjevao sam ju u studio i odmah uvrstio u svoj repertoar, što se pokazalo kao pun pogodak jer sam ju imao prilike zapjevati već ovoga vikenda na svadbenoj svečanosti i publika ju je na prvo slušanje zapjevala sa mnom. Radujem se suradnji s mojim prijateljem Boytronicom, koji je iskušani hitmejker! - rekao je Delač. “Sretno mladenci” pjesma je za koju vjerujemo da će vrlo brzo postati himna i evergrin svadbenih svečanosti, i da će zaploviti hrvatskim radijskim eterom, a uskoro i televizijskim, jer je u pripremi i snimanje posebnog glazbenog videospota. T.K.

Već su surađivali na pjesmi “Trag”

Možda ste propustili...

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

MANIFESTACIJA “DJECA SA SELA U KOLU SU VESELA” U VOĆINU

Održavanje dječje smotre najbolji je način da čuvamo svoju folklornu tradiciju

Najčitanije iz rubrike