Sport
“KRPAN & BABIĆ”

Besplatan ljetni kamp
Objavljeno 19. lipnja, 2017.

Bez naknade, potpuno besplatno, za svu zainteresiranu djecu rođenu između 2006. i 2011. godine, Akademija “Krpan & Babić” organizira Ljetni nogometni kamp ’17. za koji su prijave već počele.

Kamp će se održati od 1. do 15. srpnja 2017. godine, s treninzima u predvečernjim satima (o terminima će se biti pravodobno obaviješteni na internetskoj i Facebook stranici Akademije), a na umu valja imati da je broj prijava ograničen.

Kamp će se provoditi radnim danima, od ponedjeljka do petka, na umjetnom travnjaku Akademije “Krpan & Babić” u Osijeku, uz stručni nadzor i odgovarajuće nogometne rekvizite. Mladi nogometaši imat će priliku stjecati osnove tehnike i taktike, ali će svakako biti i naprednijih treninga za one koji već imaju nogometnih osnova. Svakako će djeca imati priliku i igrati nogomet, odvagnuti se u međusobnim utakmicama. Sve što je potrebno, uz pravodobnu prijavu, je minimalna sportska oprema, odnosno kratke hlačice i pamučna majica, uz sportsku obuću. Poželjne su kopačke, no i patike će poslužiti. Potrebno je što prije prijaviti se na broj telefona 091/573-35-56 ili osobno na Akademiji. D.L.

Možda ste propustili...

FINALNI TURNIR RUKOMETNE SEHA LIGE

Vardar prvi finalist

PO TREĆU PROLJETNU POBJEDU

Osijekov test karaktera i kolektivnosti

RASPOLOŽENE OSJEČKE NOGOMETAŠICE

Riječanke na Kantridi potopljene s 19 komada

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana