Sport
“KRPAN & BABIĆ”

Besplatan ljetni kamp
Objavljeno 19. lipnja, 2017.

Bez naknade, potpuno besplatno, za svu zainteresiranu djecu rođenu između 2006. i 2011. godine, Akademija “Krpan & Babić” organizira Ljetni nogometni kamp ’17. za koji su prijave već počele.

Kamp će se održati od 1. do 15. srpnja 2017. godine, s treninzima u predvečernjim satima (o terminima će se biti pravodobno obaviješteni na internetskoj i Facebook stranici Akademije), a na umu valja imati da je broj prijava ograničen.

Kamp će se provoditi radnim danima, od ponedjeljka do petka, na umjetnom travnjaku Akademije “Krpan & Babić” u Osijeku, uz stručni nadzor i odgovarajuće nogometne rekvizite. Mladi nogometaši imat će priliku stjecati osnove tehnike i taktike, ali će svakako biti i naprednijih treninga za one koji već imaju nogometnih osnova. Svakako će djeca imati priliku i igrati nogomet, odvagnuti se u međusobnim utakmicama. Sve što je potrebno, uz pravodobnu prijavu, je minimalna sportska oprema, odnosno kratke hlačice i pamučna majica, uz sportsku obuću. Poželjne su kopačke, no i patike će poslužiti. Potrebno je što prije prijaviti se na broj telefona 091/573-35-56 ili osobno na Akademiji. D.L.

Možda ste propustili...

POLUFINALE DOIGRAVANJA ZA ODBOJKAŠE

Mursaši nemaju namjeru večeras zaključiti sezonu

ZEKIĆ NA RASPOOLAGANJU NEĆE IMATI VEZNJAKA

Na Istru 1961 bez Čokaja

Najčitanije iz rubrike