Kultura
TJEDAN PRIMIJENJENIH UMJETNOSTI

Druženje posvećeno akt fotografiji
Objavljeno 18. lipnja, 2017.

Druženje posvećeno akt fotografiji koje priređuje fotograf Željko Koprolčec održano je u prekrasnom ambijentu dvorišta uz autorov studio na Krešimirovu trgu u Zagrebu. U okviru je cjelovečernjeg programa priređena jednodnevna izložba s multimedijalnom prezentacijom te predavanje uz razgovor s publikom. Predavanje s prezentacijom radova održali su Stanko Abadžić (Zagreb), Tibor Arva (Zrenjanin) i Željko Koprolčec (Zagreb).

Boris Krstinić, fotograf i filmski snimatelj, predstavio je svoje najnovije radove za National Geografic Hrvatska te poštanske marke sa svojim radovima (dvorci Hrvatske). Predstavljen je pilot-film o projektu fotografiranja Lonjskog polja. Alan Meniga, pasionirani snimatelj i fotograf, predstavio je svoje fotografije morskih pasa, snimane u izvanrednim uvjetima, bez zaštite, uz odabir fotografija hrvatskih otoka. Izbor fotografija izložen je u prostoru.

Glazbeni gosti bili su Dubravka Šeparović Mušović i Adela Golac-Rilović, operne primadone zagrebačkog HNK-a, Nina Kraljić, violinist Tomislav Ištok i glumac Andrej Dojkić. N.Vek.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike