Mozaik
KONCERT UČITELJICA

Veliki tulum u Vinkovcima
Objavljeno 18. lipnja, 2017.

Kavana Aurelia Vinkovci bila je pretijesna za sve one koji su došli na koncert megapopularnog ženskog sastava “Učiteljice”.

Bio je to uistinu pravi spektakl koji je okupio veliki broj gostiju koji su u gotovo više od dva sata pjevali zajedno s “Učiteljicama”. Koncert je bio poklon gradu Vinkovcima od vinkovačke Kavane Aurelia, koja je odlično organizirala koncert, što je bio zalog da se očekuje velika fešta u gradu na Bosutu.

Učiteljice su napravile, kako sama jedna pjesma kaže, “Ludu kuću”, pjevalo se, plesalo, tako da je bio pravi tulum za sve generacije, a Matea Tisaj iz sastava Učiteljice u najavi koncerta između ostalog je rekla:

- Izdali smo novu pjesmu, radimo jako puno, tako da možemo reći da smo zadovoljne prvim dijelom godine. U nastavku godine nas očekuje novi album, ljeto radno i očekujemo da ćemo imati uspješnu godinu. Ono što želimo istaknuti, Slavonija je uvijek vesela, tako da nam se uvijek drago vrati u ove dijelove Hrvatske - rekla je Tisaj.

U jednom trenutku koncerta za pamćenje u Vinkovcima “Učiteljice” su pozvale okupljenu djecu da dođu na stage, onda je nastao pravi lom, jer su svi željeli biti uz svoj omiljeni sastav.

Na kraju koncerta pod puno emocija Silvia Ivić između ostalog je rekla:

- Bilo je odlično u Vinkovcima, odlična atmosfera, tome smo se i potajno nadale jer su ljudi u Vinkovcima jako veseli. Prvi put smo svirale u Vinkovcima, lijepo smo se svi zabavili i bio je pravi tulum u Vinkovcima - rekla je Ivić.

Kad je završio koncert, bila je opća navala na djevojke jer su se svi željeli fotografirati za uspomenu, a djeca su posebno bila ushićena kad su dobila i autograme.

U gradu na Bosutu megapopularne “Učitaljice” bile su sastavu: Ana Vurcer (violina i prateći vokal), Matea Tisaj (vokal), Silvia Ivić (tambura i prateći vokal), dok je na klavijaturama bio Bojan Dragojević.M.Kokaj

Možda ste propustili...

OD DANAS, 18. LIPNJA, NA PROGRAMU NOVE TV

Kreće šesta sezona "Supertalenta"

FILM DAMIRA ČUČIĆA

Ide na festival u Marseilleu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana