Regija
IZLET ZA KRAJ PREDŠKOLSKE GODINE

Slatinski “suncokreti” u Voćinu i na Jankovcu
Objavljeno 17. lipnja, 2017.

SLATINA

Posjetom Dječjem vrtiću Jelenko u Voćinu i odlaskom na izletište Jankovac polaznici slatinskoga Dječjeg vrtića Suncokret obilježili su kraj predškolske godine i oproštaj od prijatelja s kojima su se svakodnevno družili, a koji najesen odlaze u školu. U voćinskom vrtiću dočekalo ih je mnoštvo uzbuđenih prijatelja s kojima su se vrlo brzo upoznali i rado poigrali, a vrijedne odgojiteljice Marica i Vera počastile su ih kolačima, sokom i sladoledom.

– Ovaj posjet nastavak je dobre suradnje dječjih vrtića na području Virovitičko-podravske županije započete prošle godine u zajedničkom projektu pod nazivom "Zeleni vrtovi za zelenije vrtiće" - pojasnila je ravnateljica Suncokreta Snježana Dupan Lovrić.

Oduševljeni slatinski mali “suncokreti” pozvali su novostečene prijatelje iz Voćina da dođu u uzvratni posjet njihovu vrtiću u Slatinu te su im najsrdačnije, na svoj način, zahvalili na prekrasnom gostoprimstvu.

Uslijedio je posjet Jankovcu, srcu Parka prirode Papuk, gdje su se djeca sa svojim odgojiteljicama prošetala oko jezera i šumom do slapa Skakavca. U šetnji su ih razveselile brojne biljne i životinjske vrste koje u gradu rijetko mogu sresti, a zabavili su se i na igralištu postavljenom u ovom prelijepom prirodnom ambijentu. P. Žarković

Možda ste propustili...

NA KROVOVE POGONA POSTAVLJENA SUNČANA ELEKTRANA, JEDNA OD NAJVEĆIH U SLAVONIJI I BARANJI

Grad-Export na struji će godišnje uštedjeti 140.000 eura

MEĐUNARODNO NATJECANJE

JVP Sl. Broda uspješan u Češkoj

Najčitanije iz rubrike