Mozaik
CHEERLEADING KLUB MA&KO

Spektakl za 10. rođendan
Objavljeno 17. lipnja, 2017.

Pred prepunim gledalištem Gradskog kazališta “Joza Ivakić” ovogodišnju temu “Aladin i čarobna svjetiljka” na 10. Ljetnoj produkciji predstavilo je 150 plesačica iz Cheerleading kluba Ma&Ko sa 17 koreografija, u različitim dobnim skupinama od 4 do 17 godina.

- Kroz smijeh, igru i zabavu, kako to uvijek biva, proslavili smo desetu godina postojanja te su nagrađene Larisa Culi i Ana Elez za deset godina plesanja u klubu. Zahvale idu i Mirjani i Goranu Elezu, Mariju Culiju, Mirjani Kobaš Bošnjak, Damiru Dekaniću, Ivanu Ćaleti za deset godina suradnje i potpore u razvitku Cheerleading kluba Ma&Ko. Nagrada ide i Klari Stanić, Leoni Kolovrat, Dei Perić i Petri Dogan jer ni jednom nisu izostale s treninga. I na kraju Larisi Culi potvrda zvanja pomoćnog trenera Cheerleadinga. Sve čestitke trenerima Sari Pajvančić na predivnim koreografijama i Ivanu Jukiću na predanom radu - istaknula je Antonija Škegro, voditeljica Cheerleading kluba Ma&Ko.

Na kraju dvodnevnog programa svoje impresije iznijela je Mirjana Pešec, prof., ravnateljica Centra za predškolski odgoj Vinkovci.

- Nezaboravne koreografije, poneke su nas ostavile bez daha, sjajne djevojčice i djevojke kroz plesni izričaj dočarale su nam temu Aladin i čarobna svjetiljku. Čestitke svima, posebice Sari Pajvančić, Ivanu Jukiću i našoj divnoj Antoniji Škegro koja je prije 10 godina pokrenula priču sa šest djevojčica. Bila je to večer za pamćenje - rekla je Pešec.

Monika Dragun, prof., pedagog Centra za predškolski odgoj Vinkovci, osvrnula se na odličnu izvedbu.

- Uvijek veličanstvena Antonija i njezin tim i ovaj put priredili su nezaboravnu priredbu. Nekoliko puta ostali smo bez daha, osobito kada su cure prezentirale nastup iz Irske. Pokazala je koliko daleko možeš doći kada imaš svoj san. S toliko entuzijazma, podrške, ljubavi, pristupa svakom djetetu. Od šestero djece do pravog spektakla nije lako doći. Bravo Antonija i bravo Sara, a uz Ivana je sve lakše - rekla je Dragun.

Cheerleading klub Ma&Ko proslavio je deset godina uspješnog rada, gdje su pokazali da se s puno truda i rada uz mnoga odricanja mogu postići vrhunski rezultati.

Mario KOKAJ

Uvijek veličanstvena Antonija i njezin tim i ovaj put priredili su nezaboravnu priredbu

Možda ste propustili...

POVRATAK NA SCENU KAO EKSPERIMENTALNI DUO

Libar je objavio EP “Nova zemlja”

NEMA VIŠE “DŽABE”

Pet eura za ulazak u Veneciju

Najčitanije iz rubrike