Sport
TRI KORNERA PENAL

Branitelj naslova bez primljenog pogotka u skupini
Objavljeno 15. lipnja, 2017.

Malonogometni turnir Tri kornera penal polako se približava završetku prve faze u kojoj se razigravalo po skupinama. To se posebno odnosi na seniorski dio turnira u kojem su poznati već prvi sudionici nokaut-faze. Konačni rasplet dogodio se u skupini A gdje je branitelj naslova DGO opravdao svoj ugled i kao prvi prošao izravno u osminu finala, bez da je primio pogodak u grupnoj fazi. U odlučujućem susretu za prvo mjesto DGO je s 2:0 pobijedio žilavu momčad Ogi trasport. Iz te skupine dalje će proći i Ogi transport kao drugoplasirani te Pekara Tenja kao treća, a te će dvije momčadi igrati u 1/16 finala. U skupini B Ferivi šport RM svladao je Ravlić trans s 3:1, i tako osigurao drugo mjesto, a do konačnog raspleta te grupe treba pričekati još jedan susret koji se treba odigrati između vodeće Caffeterije Novi grad i Ravlić transa, ali je izvjesno kako će sve tri spomenute momčadi igrati u drugoj fazi turnira.

Veterani su odigrali dva susreta. Ludu utakmicu gledateljima su priskrbili Slavonac Tenja i Hell energy caffe bar Salsa. Momčadi su se izmjenivale u vodstvu, dostizale i dva pogotka zaostatka, a na koncu je susret odlučen u dramatičnoj završnici. Hell energy vodio je 1:0 i 3:1, a Tenjci, zahvaljujući svom “topniku” Josipu Mihaljeviću (postigao je tri pogotka), taj su zaostatak dostigli, a ubrzo nakon togfa pogotkom Tufekovića i poveli. I kada se već činilo kako će doći do pobjede, jer su u posljednju minutu ušli s prednošću od 4:3, dogodio se novi preokret. U razmaku od samo 30-ak sekundi Hell energy caffe bar Salsa učinio je novi preokret i s dva pogotka došao do pobjede od 5:4. U drugom susretu Stara Moša je bila sigurna protiv Amebe 79 (4:1), i na taj način zadržala prvo mjesto u skupini.

Kod mlađih uzrasta igrali su se susreti u dvije kategorije. Kod mlađih pionira Hebron građevinarstvo bilo je uvjerljivo protiv Caffe 5 Gravije (4:1), djevojčicama iz ŽNK Osijek bio je dovoljan jedan pogodak za pobjedu nad Čepinom. U trećem susretu Sarvaš je svladao Metalac u pravoj golijadi (5:3). U konkurenciji pionira nije bilo neizvjesnosti. Ekipa je svladala Futsal Gravi s 3:0, a Čepin je do vrha napunio mrežu Lekadona (9:1). D.Keler

Mlađi pioniri
ČEPIN                               0
ŽNK OSIJEK                    1  (1)

Igralište SD Olimpija. Sudac: Hrvoje Kovačević. Strijelac: Ahmeti (5).

ČEPIN: Mioč, Gaubž, Pavleković, Boros, Hepfer, Mašić, Biljan, Primorac, Kadelček.

ŽNK OSIJEK: Slanović, Božičević, Kovačević, Božilović, Ahmeti, Andrić, Barišić, Matanić.

Veterani
SLAVONAC T.                    4  (2)
HELL ENERGY S.                5 (3)

Igralište SD Olimpija. Suci: Igor Schrempf i Teo Zeba. Strijelci: 1:0 J. Mihaljević (5), 1:1 Jukopila (6), 1:2 Grnja (10-6m), 1:3 Deže (15), 2:3 J. Mihaljević (15), 3:3 J. Mihaljević (19), 4:3 Tufeković (24), 4:4 Grnja (30), 4:5 I. Mihaljević (30).

SLAVONAC TENJA: Hmura, Brkić, Štefanac, Tufeković, Marijanović, Valentić, J. Mihaljević, Bručić, Cvjetković, Lončar.

HELL ENERGY CAFFE BAR SALSA: Sušec, Nikšić, I. Mihaljević, Grnja, Deže, Lončarić, Perošević, Višević, Rebić, Šutalo, Jukopila.

Seniori
DGO                                2 (1)
Ogi transport                     0

Igralište SD Olimpija. Suci: Teo Zeba i Hrvoje Kovačević. Strijelci: 1:0 Maligec (7), 2:0 Gačić (26).

DGO: Lukenda, G. Vasilj, R. Vasilj, Maligec, Govorko, Gačić, Duvančić, Jager, Domović.

OGI TRANSPORT: Palinkaš, Čačić, Pranjić, Slonja, Bat, Jeftimir, Kovač, Mesar, Dubravac, Marjan, Bosak.

REZULTATI

MLAĐI PIONIRI: Caffe 5 Gravia - Građevinarstvo Hebron 1:4, Čepin - ŽNK Osijek 0:1, Metalac - Sarvaš 3:5

PIONIRI: Ekipa - Futsal Gravia 3:0, Čepin - Lekadon 9:1

VETERANI: Slavonac Tenja - Hell energy caffe bar Salsa 4:5, Ameba 79 - Stara Moša 1:4

SENIORI: DGO - Ogi transport 2:0, Ferivi šport RM - Ravlić trans 3:1, Pekara Tenja - Viagra 3:0

PETAK NA TRI KORNERA PENAL

17 sati: Index d.o.o. - ŽNK Osijek (početnici), 17.30: Čepin - Građevinarstvo Hebron, 18: Vitez - Sarvaš, 18.30: Ogi transport - Futsal Gravia (mlađi pioniri), 19: Lukenda transporti - Caffe bar Samba (seniori), 19.30: Kockica Konoba Griblja - Slavonac Tenja, 20.05: Hell energy cb salsa - Samba Popravci obuće, 20.40: AB Skripta - Ameba 79 (veterani), 21.15: Lovački rog - Caffe 5 Gravia, 21.50: MNK Sarvaš - Župa (seniori)

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana