Osijek
RADIONICE OD 26. LIPNJA DO 1. RUJNA

Zabavni i poučni ljetni prazniciu Domu tehnike
Objavljeno 15. lipnja, 2017.

Dom tehnike i ove godine tijekom ljetnih školskih praznika, od 26. lipnja do 1. rujna, u svojim prostorijama na Trgu Jurja Križanića 1 organizira radionice za učenike osnovnih škola pod nazivom 15. Ljeto u Domu tehnike.

Cilj je programa kvalitetno korištenje slobodnog vremena u ljetnim mjesecima. Programi su osmišljeni tako da učenike upoznaju s osnovama tehničkih aktivnosti koje bi kasnije mogli samostalno usavršavati kroz programe Centra tehničke kulture ili udruga tehničke kulture.

Programi su osmišljeni pet dana u tjednu, od ponedjeljka do petka, od 9 do 12 sati, a cijena jednog programa iznosi 60 kuna. Detaljan opis radionica i online prijavnica nalazi se na: www.ztkgradaosijeka.hr Prijave i informacije moguće su u Domu tehnike ili na telefon 031/212-677.

Ove će godine biti organizirani: radionica likovne umjetnost, radionica trik animacije, škola astronomije, škola orijentacija i komunikacija, konstruktorstvo, maketarstvo - izrada drvenih predmeta, izrada videoigre, sastavljanje i programiranje lego modela, 3d modeliranje i printanje, elektronika i radioorijentacija, škola letenja dronovima, sastavljanje i programiranje lego-modela... Organizatori su radionica Zajednica tehničke kulture grada Osijeka i ZTK Osječko-baranjske županije u suradnji s udrugama tehničke kulture. N.Z.E.

Ljeto u Domu tehnike održavat će se od 26. lipnja do 1. rujna, od ponedjeljka do petka

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike