Tehno
CANON IMAGEFORMULA DR-M260

Savršeno prikladan za moderna i užurbana uredska okruženja
Objavljeno 9. lipnja, 2017.

Savršeno prikladan za moderna i užurbana uredska okruženja, imageFORMULA DR-M260 nudi znatno unaprjeđenje produktivnosti prilikom skeniranja. Većina procesorske snage za skeniranje koju uređaj nudi dolazi od integriranog procesora koji omogućuje brzine skeniranja u boji od 60 str./min. Prati ga tih, ali pouzdan automatski ulagač dokumenata (ADF) koji može rukovati s 80 listova papira.

Uz to, novo razvijeni Canon DR procesor nudi poboljšanu snagu procesiranja slika i kvalitetu, a da se pritom ne treba oslanjati na performanse PC-ja jer ugrađene performanse znače da svi korisnici mogu uživati u brzini i pouzdanosti ovog uređaja. Integrirani DR procesor podržava i inovativne tehnologije obrade slika zahvaljujući kojima nastaju uvijek besprijekorne slike, posebno prikladne za OCR.

Kompaktan, robustan i pouzdan dizajn skenera imageFORMULA DR-M260 prije svega štedi prostor. Ovaj se uređaj mase samo 3,6 kg lako premješta i smješta na stolove, pultove ili bilo koju drugu dimenzijama ograničenu površinu, što znači da se skeniranje visoke kvalitete može implementirati u tvrtkama ili odjelima u kojima nedostaje prostora. M.R.

Možda ste propustili...

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike