Crna kronika
TRAGIČAN EPILOG OBRAČUNA

Muškarac kojeg je punac ubo nožem preminuo u bolnici
Objavljeno 8. lipnja, 2017.
Unatoč naporima liječnika, 36-godišnjak je preminuo u našičkoj bolnici. Punac (68) bit će prijavljen za ubojstvo

Vezani članci

RANJAVANJE U VUKOJEVCIMA

Punac napao zeta nožem i ubo ga u leđa

NAŠICE - Ivica Abramović (36) iz Vukojevaca pokraj Našica preminuo je u utorak u noći u Općoj bolnici Našice od posljedica ozljeda koje je zadobio u fizičkom obračunu s puncem S. H. (68) u obiteljskoj kući u Ulici kralja Tomislava. Smrt muškarca potvrdili su nam na Odjelu kirurgije našičke bolnice.

Fizički obračun dogodio se u ponedjeljak oko 9 sati u obiteljskoj kući kada je 68-godišnji punac kuhinjskim nožem u leđa ubo svog tridesetšestogodišnjeg zeta i teško ga ozlijedio zadavši mu jednu ubodnu ranu. Okrvavljeni zet istrčao je iz kuće na ulicu gdje su mu mještani pružili pomoć i pozvali Hitnu medicinsku pomoć.

Žrtva je prevezena u Opću bolnicu Našice gdje je utvrđeno da je zadobila teške ozljede opasne za život. Oštećena mu je gušterača, mišić leđa te bubreg, koji su liječnici morali izvaditi. Nakon operativnog zahvata stanje muškarca bilo je stabilno, ali mu se pogoršalo u utorak. Unatoč borbi liječnika, u utorak je poslije 22 sata ipak podlegao ozljedama. Šezdesetosmogodišnjeg napadača našička policija uhitila je i privela neposredno nakon napada.

Nije poznato zbog čega se dvojac posvađao i zašto je punac zabio nož u leđa svom zetu. Mještani navode neusklađene obiteljske odnose te tešku narav i punca i zeta. Navodno se dvojac sukobio oko kredita. No, odgovor na pitanje što se zaista događalo prije napada utvrdit će se tijekom istrage. Policijska uprava osječko-baranjska protiv 68-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu.

Snježana FRIDL

motiv

POLICIJA TRAŽI UZROKE TRAGEDIJE

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike