Ekonomija
VELIKI INTERES ZA PROIZVODE ŽITA

“Dobro” privuklo velik broj kupaca
Objavljeno 2. lipnja, 2017.
U prvoj Žitovoj trgovini trajnih mesnih proizvoda u ponudi je petnaestak različitih proizvoda po pristupačnim cijenama

Nisam do sada još kušala proizvode osječkog Žita iz asortimana “Dobro”. Budući da inače preferiram domaće proizvode, mislim da ću kupovati i trajne mesne proizvode Žita, jer kako ćemo pomoći našoj djeci da ne odlaze, odnosno da ostanu ovdje, ako budemo kupovali strane proizvode, kazala je jučer Ljilja Jukić, prvi kupac u prvoj Žitovoj maloprodajnoj trgovini DOBRO, otvorenoj u središtu Osijeka, u Ulici Hrvatske Republike 43. Prvih 100 kupaca jučer je bilo nagrađeno jednim trajnim mesnim proizvodom.

Otvaranje Žitove maloprodajne trgovine DOBRO, unatoč jakoj kiši koja je padala jučer oko podneva, privukla je velik broj kupaca. Među njima smo zatekli i Đuru Pavlovića, koji je osim u kupnju trajnih mesnih proizvoda došao i interesirati se za veće narudžbe mesnih plata.

- U srpnju mi se udaje kćer, pripremamo svatove pa sam došao vidjeti mogu li se ovi proizvodi naručiti u većim količinama - rekao je Đuro Pavlović i dodao da su za njega ovi proizvodi bolji i od njemačkih.

Inače, kako su navele Zvjezdana Pejčić, voditeljica ključnih kupaca u Žitu, i Andrea Biglbauer, voditeljica marketinga u Žitu, trgovina DOBRO u ponudi trenutno ima 15-ak trajnih narezanih mesnih proizvoda različitih gramaža - pršuta, trajnih salama, buđola, pečenica, slanina, rolane pancete... i drugo po pristupačnim cijenama. U ponudi su i trajni mesni proizvodi u komadu i rinfuzi te poklon-paketi, odnosno poklon-vreće. Uskoro će, kako smo doznali, biti moguće naručiti i svečane mesne plate, a sve dodatne usluge moguće su na upit.

Osim u toj trgovini DOBRO proizvode moguće je kupiti u svim većim trgovačkim centrima.

Ovdje valja podsjetiti da je DOBRO novi brend trajnih mesnih proizvoda tvrtke Žito, koji se odlikuje potpunom sljedivošću u proizvodnji. Sirovina za proizvodnju uzgaja se i proizvodi u krugu od 90 km od pogona za proizvodnju mesnih proizvoda, a vrhunska tehnologija jamči kvalitetan i ukusan proizvod kontroliranog slavonskog podrijetla. Svi su proizvodi od svježeg mesa svinja sa slavonskih farmi, s minimalnim udjelom soli, bez soje, glutena, pojačivača okusa i umjetnih bojila.

Zdenka RUPČIĆ
“Dobro” i na policama u Sparu

Iz Spara su priopćili kako su i oni svojim kupcima odlučili ponuditi kvalitetu te su proizvodi “Dobro” na policama u više od sto trgovina, od toga u 19 Interspar hipermarketa i u više od 80 Spar supermarketa. Kupcima će do kraja tjedna u svim Sparovim trgovinama biti ponuđeno 11 artikala iz asortimana “Dobro”, od slanine do slavonskog pršuta. - Drago nam je što dugogodišnjem partneru Žitu možemo pružiti podršku u ovom projektu i otvoriti put do još više Sparovih kupaca - izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave Spar Hrvatska.D.Ku.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NA MOSTARSKOM SAJMU 42 TVRTKE IZ RH

Planiraju poboljšati izvoz na tržište BiH

2

NAGLO USPORAVANJE INFLACIJE

MMF podigao prognozu za svjetsko gospodarstvo

3

OD POČETKA TRAVNJA DO KRAJA LISTOPADA PLANIRANO OKO 758.000 LETOVA

Španjolski avioprijevoznici povećavaju kapacitete