Regija
BAJKERI STIŽU U GRAD

11. Motosusreti u Našicama
Objavljeno 26. svibnja, 2017.

NAŠICE - Ovog vikenda pod pokroviteljstvom Grada i Turističke zajednice Našica, a u organizaciji Motokluba Racing Našice, održat će se 11. Motosusreti. I ovogodišnji Motosusreti imat će humanitarni karakter te će dio prihoda biti namijenjen Humanitarnoj udruzi Dar dobrote za kupnju namirnica za socijalnu samoposlugu, a posjetitelji će moći uživati u bogatom glazbenom programu. Na pozornici u Velikom parku, gdje će se tradicionalno održati motorijada, uz Put na istok, Vatru i DJ Big Buddhu, u subotu će nastupiti VIS Company te Neno Belan & Fiumensi.

Subotnji program počinje u 13 sati podjelom graha, a u 16 sati predviđen je defile motorista ulicama Našica. U 17 sati održat će se akrobacijske vožnje motocikla, popularni stunt show na parkiralištu u centru grada, nakon čega slijedi povratak motorista u park, gdje će se održati motoigre. Večerašnji koncerti počinju u 20 sati.

- Ovo je jedna velika manifestacija koju su prepoznali stanovnici i sam Grad Našice. Uvijek su nam gradske vlasti dale podršku jer ovo što radimo je za dobrobit svih. Svake godine određena sredstva doniramo u humanitarne svrhe. Drago nam je da u Našice dolazi sve više bajkera, ne samo iz cijele Hrvatske nego i susjednih zemalja - ističe organizator.S.F.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike