Tehno
MULTIMEDIJA

Novi Philips monitori V7 i S7 linije
Objavljeno 26. svibnja, 2017.

V7 i S7 linije dolaze s vrhunskim značajkama za još kvalitetniju produktivnost rada. Kompletna linija S7 sastojat će se od tri varijacije veličine 21,5 inča i tri varijacije veličine 23,8 inča, dok linija V7 pruža još veći spektar, s dvije varijacije veličine 21,5 inča, četiri veličine 23,8 inča i četiri veličine od 27 inča. Osim sjajnih značajki, obje linije monitora opremljene su i tehnologijama usmjerenim na zaštitu očiju tijekom duljeg korištenja.

S7 i V7 linije Philips monitora nude snažne monitore s kombinacijom bitnih značajki i mogućnostima povezivanja, a koji su jednostavni za korištenje. Monitori olakšavaju vrijeme provedeno za ekranom, pospješuju produktivnost i cjenovno su prilagođeni kako kućnim, tako i poslovnim korisnicima u javnim i privatnim sektorima, od call centara do škola i knjižnica, javnih i privatnih ureda.

Najnoviji modeli u obje linije imaju tanki okvir na tri strane i čvrsto postolje i tako stvaraju čisti, minimalistički izgled te zauzimaju puno manje prostora na radnoj površini. Osim što dobro izgleda, besprijekoran dizajn idealan je i za aplikacije za koje je potrebno postaviti dva zaslona jedno do drugog. Pozicioniranje monitora prilagodljivo je za maksimalnu udobnost korisnika: baza S7 linije omogućuje podešavanje visine, okretanje i naginjanje, dok monitori V linije imju samo opciju naginjanja.

Artem Khomenko, product manager za Philips monitors Europe u MMD-u, rekao je: „Novi monitori dizajnirani su s mnoštvom istaknutih značajki kako bi duge sate provedene ispred ekrana učinili što produktivnijima."

Svi monitori S7 linije imaju inovativnu SoftBlue LED tehnologiju ugrađenu u hardveru monitora, koja smanjuje štetne valove plave svjetlosti bez ugrožavanja boje ili slike. Monitori V7 linije imaju tehnologiju sličnog učinka - LowBlue svjetlosni način rada. LowBlue svjetlosni način je za razliku od SoftBlue tehnologije softversko rješenje koje smanjuje štetne valove LED plave svjetlosti. M.R.

Možda ste propustili...

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike