Novosti
POLICIJSKA ISTRAGA U MIKANOVCIMA

Načelniku oštećene kočnice zbog izbornog uspjeha?!
Objavljeno 24. svibnja, 2017.

Načelnik Općine Stari Mikanovci Mario Milinković, koji obnaša i dužnost predsjednika SDP-a Vukovarsko-srijemske županije, nakon pobjede na nedjeljnim lokalnim izborima doživio je neugodnost zbog koje je morala intervenirati i policija. Naime, Milinković je na izborima, s osvojenih 68,36 posto glasova, dobio još jedan četverogodišnji mandat na čelu Općine Stari Mikanovci. Međutim, nakon pobjede na njegovu privatnom automobilu presječena je cijev za kočnice na kočionom cilindru.

“Nesreća je izbjegnuta samo zato što automobil ima računalo koje je odmah pokazalo da su kočnice neispravne. Policija je obavila svoj posao te vjerujemo u pronalazak počinitelja. Počinitelj neka se vodi činjenicom da načelnik ima i ženu i dijete”, objavljeno je na profilu na Facebooku SDP-a Mikanovci, gdje su objavljene i fotografije presječene cijevi te policijskog očevida.

Mario Milinković nam je u telefonskom razgovoru potvrdio incident s automobilom navodeći kako se očekuje vještačenje koje će dati više informacija.

- Ne mogu komentirati dok ne bude stiglo vještačenje cijevi koja je presječena i kako je presječena. Mehaničari su rekli da je to presječeno kliještima, a cijev je skinuta i poslana na vještačenje da se utvrdi kako je to oštećeno. Ako se utvrdi da je to učinjeno kliještima, tada ću imati više toga za reći - rekao nam je Milinković.

Prema riječima Domagoja Džigumovića, glasnogovornika Policijske uprave vukovarsko-srijemske, policijski službenici na osobnom vozilu obavili su očevid te utvrdili oštećenje na gumenom crijevu kočionog sustava. “Kako očevidom na mjestu događaja nije bilo moguće utvrditi način i uzrok oštećenja, oštećeni predmet je izuzet i poslan na vještačenje s ciljem utvrđivanja točnog načina nastanka oštećenja”, dodao je Džigumović. M.Kokaj

Možda ste propustili...

HUMANITARNA ORGANIZACIJA MARIJINI OBROCI HRVATSKA

Kampanja “Majci za ljubav”