Novosti
BERNARDIĆ “NA TERENU”

SDP zbija redove pred drugi krug
Objavljeno 25. svibnja, 2017.

SDP-ov voditelj izbornog stožera i Krapinsko-zagorski župan Željko Kolar pozvao je u srijedu stranačke kolege da do završetka drugog kruga lokalnih izbora komentiraju jedino izbore, a oni koji neće prihvatiti taj apel "ne mogu očekivati podršku u budućem razdoblju".

"Zbog svega što se događa u stranci tražim od stranačkih kolegica i kolega, visoko i nisko pozicioniranih, članova Predsjedništva, Glavnog odbora i Kluba zastupnika, da jedine teme koje komentiraju do završetka drugog kruga izbora budu lokalni izbori i da svoje slobodne vrijeme usmjere na pomoć kolegama na terenu. Time će dati doprinos jačanju stranke i ukupnom rezultatu", poručio je Kolar s konferencije za novinare.

O svim ostalim političkim temama vezanim uz Vladu, Sabor i unutarstranačke probleme, kaže, treba razgovarati nakon što završi drugi krug izbora.

"Oni koji neće prihvatiti ovaj apel i poziv ne mogu očekivati našu podršku u budućem razdoblju", poručio je.

Novinare je, međutim, zanimalo gdje je nestao predsjednik stranke Davor Bernardić koji se zadnji put novinarima oglasio još u izbornoj noći, a Kolar im je odgovorio kako je "gospodin predsjednik na terenu".

"Nekad je manje više! Gospodin predsjednik je na terenu i daje podršku našim članovima koji su ušli u drugi krug i on će odrediti trenutak kada se treba obratiti", kratko je odgovorio Kolar. Na pitanje je li Bernardića strah novinara, Kolar je uzvratio kako je to pitanje za samog predsjednika stranke. "Koliko ja znam, takvog straha nema u SDP-u. Mislim da to nije razlog", rekao je.H

Možda ste propustili...

GLOBALNO ISTRAŽIVANJE U 20 ZEMALJA SA 60 POSTO SVJETSKE POPULACIJE

Svijet je u devet godina postao liberalniji, premda i pesimističniji

POSAO ZA OSJEČKE KOMUNALNE REDARE

Kazne za izborne plakate na javnim površinama

U RAFINERIJI NAFTE RIJEKA

Pokretanje proizvodnje