Osijek
UDRUGA POBJEDE

Povratak otpisanih kod amfiteatra
Objavljeno 24. svibnja, 2017.

Udruga Pobjede četvrtu godinu zaredom organizira veliko druženje za udomljene pse i njihove skrbnike kako bi promovirala i popularizirala udomljavanje i podsjetila na važnost prevencije napuštanja i provedbu pozitivnih politika.

“Pozivamo vas sve da nam se pridružite u nedjelju (28. svibnja), od 10 do 17 sati, na lijevoj obali Drave (kod amfiteatra) kako bismo zajedno slavili udomljavanje i obilježili te sudbonosne dane kada ste rekli DA svojim kerovcima i postali faca (i za njih i za nas), jer ste ih spasili udomivši ih - iz azila, s ulice, iz šinteraja… odakle god”, pozivaju iz udruge Pobjede.

Za dobru će se glazbu pobrinuti Martina Dragušica, bit će priređeni vegeobroci, bogata tombola, aukcije uživo, lepeza društvenih igara osmišljenih tako da se zabave i ljudi i psi. Sve će se to odigravati pod budnim okom trenerice pasa Alenke Medak iz Škole za obuku pasa Prias i pod pokroviteljstvom Grada Osijeka.

Sve donacije prikupljene na Povratku otpisanih namijenjene su psima smještenim u Azilu. Podsjetimo, udruga Pobjede vodi sklonište za napuštene životinje u Nemetinu. U svakom trenutku brine o 180 napuštenih i nezbrinutih pasa.

“Postanite dio ove pozitivne priče, pridružite nam se i pošaljimo zajedno poruku o važnosti udomljavanje, odgovornog skrbništva i prevencije napuštanja životinja”, poručuju iz udruge Pobjede. I.R.G.

Možda ste propustili...

VLASTA RAMLJAK GOŠĆA SUSRETA UGODE

Najviše od svega volim teatar, on mi život znači

KOD SPOMEN-OBILJEŽJA U PERIVOJU KRALJA TOMISLAVA

79. obljetnica oslobođenja Osijeka od fašista

Najčitanije iz rubrike