Osijek
USKORO RADOVI

U Drinskoj će se otvoriti i McCafe
Objavljeno 24. svibnja, 2017.

Zaljubljenike u najpoznatiji lanac brze hrane na svijetu - McDonald's - razveselit će vijest kako je u planu velika rekonstrukcija njihove osječke poslovnice u Drinskoj ulici koja trenutačno funkcionira kao restoran i rođendaonica, a ubuduće bi trebala sadržavati i popularni McCafe.

Iz McDonald'sa Hrvatska tek potvrđuju da je u planu preuređenje poslovnice, ali kako neslužbeno doznajemo od zaposlenika, nakon radova na ovoj lokaciji Osječane će dočekati grandiozni objekt. Navodno će postojeći restoran biti potpuno srušen, a na njegovom mjestu bit će sagrađen novi, moderniji i veći restoran s proširenom ponudom jela i pića u sklopu McCafea. Inače McCafé u Hrvatskoj postoji od 2009. godine, a Osječani ga već dulje vrijeme priželjkuju. Riječ je o konceptu koji nadopunjuje uobičajenu McDonald'sovu ponudu pa su gostima uz hamburgere, krumpiriće i standardne McDonald's napitke na raspolaganju kave, topli napitci, torte i kolači, hladna pića i frapei.

Radove se može očekivati do kraja godine, a zaposlenici se ne moraju brinuti za svoja radna mjesta s obzirom na to da bi novi McDonald'sov restoran u Drinskoj ulici trebao zaposliti veći broj djelatnika nego što je to trenutačno slučaj. Novi bi objekt trebao zadržati mogućnost kupnje iz automobila. Također, u planu je zadržati, ako ne i povećati, broj parkirnih mjesta vezanih uz koncept kupnje iz automobila, kao i u ovome segmentu modernizirati i poboljšati postojeću razinu kvalitete usluge. I.Sl.

Možda ste propustili...

JEDNI U BIH, DRUGI U ZAGREBU, TREĆI RASUTI PO SVIJETU...

Livnjaci se družili u Parku prinčeva

LABORATORIJ ZA HUMANU REPRODUKCIJU

Očekuju još veći uspjeh u liječenju neplodnosti

Najčitanije iz rubrike