Novosti
VUKOVARSKO-SRIJEMSKI HDZ:

Građani pokazali koga žele na čelu županije
Objavljeno 24. svibnja, 2017.

Vezani članci

VUKOVARSKO-SRIJEMSKE OPĆINE

Galiću 70, Begoviću i Juzbašiću po 62 posto

HDZ Vukovarsko-srijemske županije zadovoljan je rezultatima prvog kruga lokalnih izbora.

- Od pet gradova ostvarili smo pobjedu u tri grada u prvome krugu, a naši su kandidati u dva grada u drugome krugu. Ostvarili smo pobjedu u 11 općina, a u dvije općine ušli smo u drugi krug. U Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini imamo natpolovičnu većinu, što nam daje dobru osnovu i sigurnost za drugi krug izbora za gradonačelnika Vinkovaca te vukovarsko-srijemskog župana - rekao je Dražen Milinković, predsjednik ŽO HDZ Vukovarsko-srijemske županije na konferenciji za novinare u utorak, u Vinkovcima.

Božo Galić, koji će se u drugom krugu izbora za vukovarsko-srijemskog župana sučeliti s nezavisnim kandidatom Tomislavom Panenićem, ima potporu od 47,30 posto glasova birača u prvom krugu, što jasno ukazuje kako građani ne žele mijenjati čelnika županije.

- Svi oni koji priželjkuju promjene mogu samo ovu županiju vratiti korak nazad u razvoju - poručio je kandidat za zamjenika župana Josip Dabro, a kandidat za zamjenika župana Damir Barna rekao je kako su i predizborne ankete najavljivale drugi krug izbora za vukovarsko-srijemskog župana, a prema tim istim anketama u drugom krugu pobjedu odnosi dosadašnji župan Božo Galić. M.Kokaj

Možda ste propustili...

PONOVNO IMENOVANA KRISTALINA GEORGIEVA

Čelnici MMF-a drugi petogodišnji mandat

PREDSJEDNIK HRVATSKE STRANKE UMIROVLJENIKA VESELKO GABRIČEVIĆ

HSU zadovoljan Vladom i HDZ-om