Osijek
BESPLATNE RADIONICE U DOMU TEHNIKE

“Izradi zmaja koji leti” i Ljetni kamp
Objavljeno 23. svibnja, 2017.

U četvrtak, 25. svibnja Centar tehničke kulture Osijek organizira u Domu tehnike besplatnu radionicu Ljetni kamp tehnike Orahovica. Radionica počinje u 18 sati, održat će se u kabinetu 10 na prvom katu, a namijenjena je učenicima od 5. do 8. razreda osnovne škole. Za radionicu se nije potrebno prijaviti, pozvani su svi zainteresirani učenici da dođu u Dom tehnike i dobro se zabave.

Cilj je radionice upoznati učenike s programom rada ljetnog kampa. Za vrijeme radionice učenici će upoznati osnovne elemente i sklopove u elektronici, naučiti lemiti, upoznati osnove rada i rukovanja radiouređajima, upoznati ronilačku opremu, sigurnosne mjere u ronjenju te podvodnu radiokomunikaciju.

U subotu, 27. svibnja, u 11.45 sati u Domu tehnike počinje besplatna radionica “Izradi zmaja koji leti”, namijenjena učenicima od 5. do 8. razreda osnovne škole. Cilj je radionice pomoći učenicima koji planiraju doći na Zmajadu 4. lipnja na Sportski aerodrom Osijek - Čepin, napraviti zmaja. Sav je potrebni materijal osiguran kao i pomoć učenicima u procesu izrade. S napravljenim zmajem učenici mogu sudjelovati u natjecanju u visini leta zmaja, kreativnosti i estetskom dojmu izrade zmaja. Pozvani su i oni učenici koji ne žele sudjelovati na natjecanju, da se zabave i naprave zmaja. Zbog ograničenog broja mjesta potrebna je rezervacija na telefonski broj 031/212-677 svaki dan od 8 do 14 sati. V.L.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike