Mozaik
“TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

U finale su prošli Mia,
Mario, Nives i Bojan
Objavljeno 22. svibnja, 2017.

Finale četvrte sezone showa “Tvoje lice zvuči poznato” rezervirano je za Miju, Nives, Bojana i Marija. Dok će se ovih četvero finalista boriti za pobjedu, ostalih četvero natjecatelja nastupit će u parovima u revijalnom tonu. Pobjedu u predfinalnoj epizodi odnio je Bojan Jambrošić koji je utjelovio Eda Sheerana i oduševio nastupom s pjesmom “Thinking Out Loud”. Iznos od 10.000 kuna Nova TV će u Bojanovo ime donirati Hrvatskoj udruzi zaštitnika životinja “Noina arka”.

Finalistica Nives Celzijus oduševila je transformacijom u Cher te ostavila žiri bez teksta. Dalibor Petko nasmijao je žiri do suza svojom transformacijom u Helenu Paparizou. Marija Rotha ovaj put vidjeli smo u ulozi Jamesa Browna s pjesmom “Get Up (I Feel Like Being A) Sex Machine”. Tomo mu je poručio: “Kroz show si me apsolutno oduševio ne samo kao izvođač nego kao i pjevač, ali najviše me iznenadilo to tvoje veselje. Svaka čast i samo naprijed!” Ivana Mišerić utjelovila je Lady Gagu s pjesmom “Telephone”, a Ana Gruica, kako je i najavila, istinski je uživala u ulozi Nicole Scherzinger iz grupe Pussycat Dolls. Šarmantni džentlmen, kako ga je žiri nazvao, Daniel Bilić, ovaj put utjelovio je Ivu Robića te dobio same pohvale žirija. Iako je u ukupnom poretku vodeća, finalistica Mia Anočić Valentić, u pretfinalnoj emisiji završila je na posljednjem mjestu. Nastup s hologramom u kojemu smo ju vidjeli u liku Sije, dok se na pozornici pojavila kao Sean Paul, ipak nije Miji priskrbio visoke bodove.

Iduće nedjelje u finalnoj emisiji doznat ćemo tko će se okititi laskavom titulom četvrtog pobjednika showa “Tvoje lice zvuči poznato”. Mia Anočić Valentić transformirat će se u Kylie Minogue, Mario Roth u Madonnu, Bojan Jambrošić postat će pjevačica grupe The Cranberries, dok ćemo Nives Celzijus vidjeti kao Anthonyja Kiedisa iz grupe Red Hot Chili Peppers. U revijalnom tonu nastupit će u duetu Dalibor Petko i Ivana Mišerić kao Azucar Moreno, dok će Ana Gruica i Daniel Bilić izvesti duet Gibonnija i Josipe Lisac. T.K.

Roth: Dobre prilike u životu ne treba propuštati kroz prste

Mario Roth osvrnuo se na show i zahvalio fanovima preko Facebooka: “Hvala svima beskrajno što ste ovih 12 tjedana vjerno pratili moje male i velike avanture u ovom ludilu koje ću pamtiti dok sam živ!

Svaka vaša riječ podrške, lijepi komentari, ali i vaše kritike, ostavili su itekakav pečat za moj daljnji napredak i za neka nova životna ostvarenja! Nije bilo lako, usporedno s ovim projektom ja sam sa svojim bendom konstantno radio koncerte i znalo se dogoditi da jednostavno dođe do zamora glasnica. Dobre prilike u životu ne treba propuštati kroz prste ili im zatvarati vrata. Samo se jednom živi. Sad, ovdje i odmah. Hvala produkciji i Novoj TV što su me pozvale da budem jedan od sudionika ovog svjetski poznatog i popularnog showa koji mi je otvorio neke nove vidike i donio neke nove spoznaje o meni samome. Po iskustvu, ja sam bogat čovjek, a sada još bogatiji za jedan neponovljivi životni trenutak!”

Možda ste propustili...

DARUVARSKI BEND NASTUPA NA ZAGREBAČKOM FESTIVALU

COTA G4 predstavila spot za novu pjesmu “Daj mi znak”

TRAILER ZA NOVI FILM S JOAQUINOM PHOENIXOM I LADY GAGOM

Joker više nije sam, s njim je Harley

Najčitanije iz rubrike