Osijek
MATURANTI SLAVILI

Dobro raspoloženje
preplavilo lijevu obalu
Objavljeno 19. svibnja, 2017.

Vezani članci

13. QUADRILLA U SLAVONIJI I BARANJI

Maturanti plesom obilježili završetak srednje škole

Više fotografija pogledajte OVDJE.

 

Nakon što su otplesali quadrillu, osječki su se maturanti iz Županijske ulice uputili na lijevu obalu Drave, gdje je za njih tijekom čitavog dana i navečer bio organiziran bogat zabavni program. Od 13 do 19 sati zabavljali su ih DJ Boban i DJ Denis te bendovi Gradski šetači, TS Kvinta i Rocky Bluesboa.

Marin Šunić, maturant III. gimnazije Osijek, sretan je, kaže, što je završio školu te se nada upisu na željeni fakultet. “Planiram upisati Kineziološki fakultet u Zagrebu, redovito se pripremam te se nadam zaposlenju u Zagrebu nakon završetka fakulteta”, kaže Šunić te ističe da je vrlo zadovoljan programom za maturante, čija je organizacija, kaže, na visokoj razini.

Nevena Tokić, maturantica Medicinske škole Osijek, kaže da je sretna što je školi došao kraj, ali da će joj nedostajati prijatelji. “Program je super, već nekoliko dana nešto se organizira za nas, ljudi nam daju da se veselimo! Jako sam sretna što je škola završila jer je ovih posljednjih tjedan dana bilo udarno što se tiče testova, ali mislim da ću za mjesec dana, kada se sve slegne, biti nesretna jer će mi nedostajati prijatelji”, kaže Tokić, koja namjerava upisati studij fizioterapije.

Katarina Krušlin, maturantica Obrtničke škole Osijek, nada se brzom zaposlenju jer ne planira studirati. “Završila sam frizerski smjer, nadam se da ću se brzo zaposliti. Ako ipak, zbog današnje situacije, do toga ne dođe, sreću ću potražiti u Irskoj, gdje je i moj brat”, iskrena je Krušlin.

Svi su maturanti nestrpljivo čekali večernje sate, kada je atmosferu dodatno zagrijao poznati riječki bend Belfast food. Program je trajao sve do ponoći, a mnogi su zabavu nastavili u Tvrđi ili na privatnim partyjima. Tijekom maturantskog slavlja za sigurnost i red brinuli su se zaštitari i policija, a za pružanje prve pomoći, podjelu sendviča i vode pobrinulo se 30 volontera osječkog Crvenog križa koji, kako su nam rekli u rano poslijepodne, nisu imali većih intervencija. J. Pejaković

Možda ste propustili...

U PONUDI ZELENOG ČETVRTKA “PROLJETNI ČISTAČ ORGANIZMA”

Šparoga protiv bolesti srca, bubrežnog kamenca, pretilosti...